Richtlijnen behandeling van voeten

Richtlijnen behandeling van voeten - Provoet | Northernlights300.org

...behandeling van voeten Mensen die lijden aan diabetes mellitus of reumatische aandoeningen hebben regelmatig last van hun voeten ... Richtlijnen behandeling van voeten Boek PDF Online ... ... . De behandeling van en begeleiding bij voetproblemen wordt voor die patiënten (deels) toevertrouwd aan een medisch pedicure. Om de kennis en vaardigheden van deze zorgprofessionals up-to-date te houden, heeft brancheorganisatie ProVoet de laatste inzichten en adviezen over de behandeling ... De Richtlijn Diabetische Voet is herzien. In een tweetal artikelen wordt ingegaan op de belangrijkste wijzigingen ten opzich ... 4 resultaten voor 'richtlijnen behandeling van voeten' - BSL ... ... De Richtlijn Diabetische Voet is herzien. In een tweetal artikelen wordt ingegaan op de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de oude versie, die dateert uit 2006. De richtlijn is opnieuw gericht op (volwassen) personen met diabetes mellitus met een risico op een voetulcus of acute Charcot-voet. Neuropathie in de voeten treft ongeveer 2,4% van de bevolking en 8% van de mensen ouder dan 55 jaar heeft deze ziekte. X Bron Domino, F. (n.d.). The 5-minute clinical consult standard 2015 (23rd ed.) Diabetes is een belangrijke oorzaak, maar neuropathie kan worden overgeërfd of kan worden veroorzaakt door infecties, andere ziekten en trauma's. Richtlijnen overzichtelijk in één boek Voorzien van illustratiesUp-to-date informatieMensen die lijden aan diabetes mellitus of reumatische aandoeningen hebben regelmatig last van hun voeten. De behandeling van en begeleiding bij voetproblemen wordt voor die patiënten (deels) toevertrouwd aan een medisch pedicure. Om de kennis en vaardigheden v Richtlijnen behandeling van voeten: van personen met diabetes mellitus en van personen met een reumatische aandoening | ProVoet onder begeleiding van het CBO (auth.) | download | B-OK. Download books for free. Find books...

INFORMATIE

AUTEUR
Provoet
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Richtlijnen behandeling van voeten.pdf

OMSCHRIJVING

Mensen die lijden aan diabetes mellitus of reumatische aandoeningen hebben regelmatig last van hun voeten. De behandeling van en begeleiding bij voetproblemen wordt voor die patiënten (deels) toevertrouwd aan een medisch pedicure. Om de kennis en vaardigheden van deze zorgprofessionals up-to-date te houden, heeft brancheorganisatie ProVoet de laatste inzichten en adviezen over de behandeling van deze aandoeningen vastgelegd in deze richtlijnen.Deze richtlijnen zijn voornamelijk gebaseerd op bewijs uit wetenschappelijke publicaties, aangevuld met de ervaringen van de werkgroepleden die de richtlijnen hebben opgesteld. Daardoor is het een praktische leidraad geworden met uitvoerbare adviezen. Het gebruiksgemak wordt bovendien vergroot door de consistente indeling: diabetes mellitus en reumatische aandoeningen zijn opgesplitst in twee delen, die elk dezelfde indeling hebben.Elk deel begint met een vakinhoudelijke inleiding en bevat verder hoofdstukken over behandeling, over specialistische technieken en over preventie, educatie, emotionele aspecten en organisatie van de (na)zorg. Het boek is voorzien van een uitgebreide literatuurlijst.Bent u lid van ProVoet? Dan krijgt u korting op deze titel. Ga voor meer informatie naar www.provoet.nl.

Wil je het boek lezen?Richtlijnen behandeling van voeten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Provoet. Lezen Richtlijnen behandeling van voeten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN