Ontslag, en nu?!

Ontslag, en nu?! - Ir. Victoria Waney | Northernlights300.org

...ijker te maken. Ontslag. Bij ontslag komt er veel op u af ... Ontslagen wat nu? Ik word ontslagen, waar heb ik recht op ... ... . Zo moet u dingen regelen en vraagt u zich misschien af of u een WW-uitkering kunt krijgen. Neemt u zelf ontslag? Dan kunt u meestal geen WW krijgen. Als u wordt ontslagen meestal wel. Lees meer over wat u moet doen en wat uw werkgever moet doen. Ontslagen worden is een pijnlijke ervaring. Je gaat door een rouwproces en voelt je verdrietig en boos. Tips om met hernieuwde moed aan de slag te gaan. Zelf o ... Ontslag krijgen: wat moet je als werknemer vooral wel en ... ... . Tips om met hernieuwde moed aan de slag te gaan. Zelf ontslag nemen? Vergeet deze drie punten niet! Als je op het punt staat om zelf ontslag te nemen, denk dan even na over de volgende drie punten: de geldende opzegtermijn, het opnemen van vakantiedagen en de gevolgen voor de WW. Als werknemer heb je vrijwel altijd het recht op je arbeidsovereenkomst op te zeggen. 7 dingen die je moet regelen bij ontslag. Je baan verliezen heeft financiële gevolgen. Je inkomen gaat omlaag. Daarnaast moet je nu dingen zelf regelen die je werkgever eerder voor je deed. 1. Heb je recht op een ontslagvergoeding? Als je wordt ontslagen buiten jouw schuld, dan heb je mogelijk recht op een ontslagvergoeding. Ontslagen en nu? 4 tips. Wat te doen bij ontslag? Als je net bent ontslagen, verandert er van alles, ook financieel. We geven je 4 tips, zodat je grip kunt houden op je geldzaken. We legden de tips ook voor aan Freek (43), die ontslagen werd na 12 jaar dienstverband bij dezelfde baas. 1. Contract en ontslag. Als iemand voor u werkt, zijn er allerlei zaken die u moet weten en regelen. Denk aan de arbeidsovereenkomst, het loon en eventueel vakantiegeld. Gaat uw werknemer weg, dan krijgt u met andere dingen te maken. Wilt u bijvoorbeeld ontslag aanvragen, ... Ontslag en NOW, hoe zit het nu? (2) Nieuws. 14 april 2020 door The Legal Company. Er bestaat veel verwarring over de toekenning van de subsidie onder de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) en onderwerpen als loondoorbetaling, flexwerkers en ontslagmogelijkheden. Datum in dienst. Datum uit dienst Vul hier de datum in waarop u verwacht dat het dienstverband eindigt.. Bruto maandinkomen Onder bruto maandinkomen wordt verstaan: het laatstgenoten basissalaris vermeerderd met (indien van toepassing ) 1/12 deel van de door de werknemer verdiende provisie in de 12 maanden voorafgaand aan het ontslag. Daarnaast moet ook, voor zover van toepassing, 1/12 deel ... Tips als je nu ontslagen wordt. Wordt je ontslagen en wil je weten wat je nu het beste kunt doen? Hieronder vind je algemene tips die van toepassing zijn bij ontslag. Je kunt ook de tips bekijken die toegespitst zijn op specifieke ontsl...

INFORMATIE

AUTEUR
Ir. Victoria Waney
DIMENSIE
11,25 MB
BESTANDSNAAM
Ontslag, en nu?!.pdf

OMSCHRIJVING

Ontslag, het overkomt Alexa, Menno en Frank. Alexa moet in een reorganisatie op haar eigen baan solliciteren en wordt afgewezen. Na een vijandige overname staat Frank op straat. Menno van 56, krijgt een burn-out. Na zijn herstel wordt hij stelselmatig uitgerookt. Ontdek hoe de hoofdpersonen hun uitdagingen aangaan, persoonlijk effectiever worden en tenslotte antwoord krijgen op hun vraag: Ontslag, en nu?! Ondanks de economische omstandigheden is er beslist leven na gedwongen ontslag. Voor wie vasthoudend en hoopvol blijft, is er een kans om de grote droombaan én de grote liefde tegen te komen. Grijp die kans!

Wil je het boek lezen?Ontslag, en nu?! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ir. Victoria Waney. Lezen Ontslag, en nu?! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN