Het zwaard van Mechdany

Het zwaard van Mechdany - Peter Schaap | Northernlights300.org

...dsvuur ... Het Zwaard van Mechdany speelt zich af in dezelfde wereld die Peter Schaap gebruikte voor zijn serie over de Wolvers ... Het zwaard van Mechdany, Peter Schaap | 9789490767969 ... ... . Het verhaal volgt twee halfbroers die van hun moeder een schijnbaar onmogelijke opdracht krijgen; de keizer van het rijk vermoorden. Mechdany; een afgelegen eiland aan de rand van het keizerrijk, in een wereld waar de god Lot en zijn veertien vrouwen regeren. Een zwaard; met uiterste precisie gesmeed door de plaatselijke smid Odan, in opdracht van Hoge Heren van duistere herkomst. Het zwaard van Mechdany bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het zwaard van Mechdany | ISBN 978946086034 ... Het zwaard van Mechdany - Peter Schaap - 9789490767969 ... ... . Het zwaard van Mechdany bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Het zwaard van Mechdany | ISBN 9789460860348 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hij is tevens de trotse winnaar van de Archeon Oeuvreprijs. Zijn romans hebben doorgaans een historische achtergrond, of in ieder geval een link daarmee. Bij Zilverspoor verschenen van zijn hand ´De zwarte troon´, `Het zwaard van Mechdany´, ´Mistwereld´, ´Zwermtijd´, ´Heksen in Hallumseput´ en ´Het Slavenschip´. Bestel Het zwaard van Mechdany van Peter Schaap. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het zwaard van Mechdany. Auteur: Peter Schaap Nederlands; 472 pagina's; maart 2015; Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Het zwaard van Mechdany bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Mechdany; een afgelegen eiland aan de rand van het keizerrijk, in een wereld waar de god Lot en zijn veertien vrouwen regeren. Een zwaard; met uiterste precisie gesmeed door de plaatselijke smid Odan, in opdracht van Hoge Heren van duistere herkomst. Een wapen; geladen met ongekende magie, een machtige tal...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Schaap
DIMENSIE
12,9 MB
BESTANDSNAAM
Het zwaard van Mechdany.pdf

OMSCHRIJVING

Een wapen, geladen met ongekende magie, wordt van de smid Odan gestolen door zijn rivaal in de liefde: de elf en moordenaar Tazumann, die aansluitend wegvlucht en het hele eiland een magische versluiering oplegt. Jaren later, als de spreuk is weggesleten, keren herinneringen terug en daarmee ook het besef dat er een moordenaar en een echtbreker ver weg op de keizerstroon zit.Om wraak te nemen en hun eiland voor meer onheil te behoeden, ondernemen twee halfbroers - de één een magiër, de ander allergisch voor magie - samen een onmogelijke en avontuurlijke reis naar Kataraktis, het hart van het keizerrijk. Kataraktis, een verbijsterende en levensgevaarlijke stad boven reusachtige watervallen, waar alleen de onderwereld kansen biedt en waar de keizer een concordaat heeft gesloten met de oppermachtige Demonenheer. De opdracht van de broers: dood de keizer!OVER DE AUTEUR:Peter schaap is auteur van tientallen Fantasy- en jeugdromans. Hij is tevens de trotse winnaar van de Archeon Oeuvreprijs. Zijn romans hebben doorgaans een historische achtergrond, of in ieder geval een link daarmee. Bij Zilverspoor verschenen van zijn hand ´De zwarte troon´, `Het zwaard van Mechdany´, ´Mistwereld´, ´Zwermtijd´, ´Heksen in Hallumseput´ en ´Het Slavenschip´.

Wil je het boek lezen?Het zwaard van Mechdany in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Schaap. Lezen Het zwaard van Mechdany Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN