Het vergezicht van de mantelzorger

Het vergezicht van de mantelzorger - Kitty Martens | Northernlights300.org

... partner, kind, of een ander familielid. HET VERGEZICHT VAN DE MANTELZORGER Een onderzoek naar perspectieven van mantelzorgers op zorg en relaties Kitty Martens en Deirdre Beneken genaamd Kolmer Ruim 75% van de mantelzorgers biedt hulp aan een ouder, schoonouder, partner, kind, of een ander familielid ... bol.com | Dilemma'S In De Mantelzorg, K. Knipscheer ... ... . Uit onderzoek blijkt dat mantelzorgers zich in de relatie met de professional lang nie Het vergezicht van de mantelzorger, Kitty Martens - Paperback - 9789059728998 | AKO boeken Het vergezicht van de mantelzorger. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,30 Excl. BTW check Volledige prijs. Het vergezicht van de mantelzorger bij Boek ... PDF Het Vergezicht Van De Mantelzorger ... . Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,30 Excl. BTW check Volledige prijs. Het vergezicht van de mantelzorger bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het vergezicht van de mantelzorger. een onderzoek naar perspectieven van mantelzorgers op zorg en relaties. Deirdre Beneken; Kitty Martens Het vergezicht van de mantelzorger: een onderzoek naar perspectieven van mantelzorgers op zorg en relaties: Amazon.es: Kitty Martens, Deirdre Beneken: Libros en idiomas extranjeros Het vergezicht van de mantelzorger van Kitty Martens (boek, paperback, ISBN 9789059728998). Mantelzorgers zorgen vooral voor familieleden. Ruim 75% van de mantelzorgers biedt hulp aan een ouder, schoonouder,... Het vergezicht van de mantelzorger Deirdre Bene...

INFORMATIE

AUTEUR
Kitty Martens
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Het vergezicht van de mantelzorger.pdf

OMSCHRIJVING

Mantelzorgers zorgen vooral voor familieleden. Ruim 75% van de mantelzorgers biedt hulp aan een ouder, schoonouder, partner, kind, of een ander familielid. Uit onderzoek blijkt dat mantelzorgers zich in de relatie met de professional lang niet altijd erkend voelen.Dit boek geeft antwoord op de vraag welke perspectieven mantelzorgers hebben op de zorg die zij verlenen en op relaties die zij onderhouden met zorgvragers en professionals. Mantelzorg geeft betekenis aan de relatie met de zorgvrager. Wederkerigheid en loyaliteit kleuren die relatie. De grote bereidheid van mantelzorgers om zorg te geven staat soms haaks op hun wens om invulling te geven aan het leven naast het zorgen voor een familielid. In dit boek zijn mantelzorgers zelf aan het woord. Hun unieke verhalen gaan over kracht en kwetsbaarheid, over geven en ontvangen. Het boek biedthandvatten aan beroepskrachten om relationeel en vraaggericht te werken met als vertrekpunt deervaringen van de betrokkenen in de zorgsituatie.Over het lectoraat MantelzorgHet lectoraat Mantelzorg verricht onderzoek, deelt kennis en innoveert onderwijs vanuit een relationeel perspectief. Het lectoraat gebruikt de metafoor 'Care Justitia', een innovatieve weegschaal met in de plaats van twee, drie schalen. De drie schalen staan symbool voor zorgvragers, mantelzorgers en beroepskrachten. Op de werkvloer ontmoeten zij elkaar en zien we hen wikken en wegen hoe de zorg te delen. Het lectoraat Mantelzorg wil bijdragen aan een rechtvaardige zorg waarin ruimte is voor betekenisvolle relaties.Drs. Kitty Martens is hogeschooldocent aan de Academie voor Gezondheid en onderzoeker in hetlectoraat Mantelzorg. Dr. Deirdre Beneken genaamd Kolmer is lector Mantelzorg.

Wil je het boek lezen?Het vergezicht van de mantelzorger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kitty Martens. Lezen Het vergezicht van de mantelzorger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN