Massa-Individualisering

Massa-Individualisering - Antonius Gerardus Martinus van Asseldonk | Northernlights300.org

...sa-productie combineert. Productie van gepersonaliseerd of op maat gemaakte goederen of diensten voor consumenten met prijzen die in de buurt komen van massaproductie ... PDF Innovatie en duurzaamheid in de logistiek ... . Producten in grote hoeveelheden maar wel op klant-specificatie produceren. gesignaleerd naar massa-individualisering (van Asseldonk, 1998), die er toe leidt dat de noodzaak tot kostenefficiëntie dient te worden gecombineerd met een grote mate van flexibiliteit om op onzekere en wisselende voorkeuren van individuele consumenten in te kunnen spelen. massa-individualisering betekenis. De betekenis van massa-individualisering is: het leveren van maatwerkprodukten voor de consument met een specifieke behoefte Bete ... Individualisering - Wikipedia ... . massa-individualisering betekenis. De betekenis van massa-individualisering is: het leveren van maatwerkprodukten voor de consument met een specifieke behoefte Betekenis massa-individualisering. We hebben al veel bezoekers geholpen met de betekenis van massa-individualisering. Repository hosted by TU Delft Library. Home · Contact · About · Disclaimer · . How to search Massa-individualisering is het antwoord op verzadigde markten. Die verzadigde markten plaatsen de verwende klant in de bestuurdersstoel, waardoor een omkering van de productieketen plaatsvindt. Informatietechnologie en modulaire productietechnieken maken dat mogelijk. Echter ook de mens in de organisatie individualiseert. Ton Kalishoek Modulair art + design. Ton Kalishoek (Rotterdam,1955) stelt in Galerie De Ruimte een ruime selectie objecten ten toon. De vormtaal van Ton wordt sterk beïnvloed door het digitale tijdperk met de digitale beeldvorming zoals de iconen en pictogrammen. TY - JOUR. T1 - Hoger Onderwijs. Van massificatie naar massa individualisering. AU - Jongbloed, Benjamin W.A. PY - 2001. Y1 - 2001. KW - METIS-205490...

INFORMATIE

AUTEUR
Antonius Gerardus Martinus van Asseldonk
DIMENSIE
7,46 MB
BESTANDSNAAM
Massa-Individualisering.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek focust nu op de kern van dit probleem. Hierbij gaan we niet uit van geleidelijke verandering, maar van een situatie met extreme heterogeniteit en volledig onvoorspelbaar klantgedrag. Vanuit dit perspectief is het aanpassen en verder ontiwkkelen van bestaande oplossingen onvoldoende.

Wil je het boek lezen?Massa-Individualisering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antonius Gerardus Martinus van Asseldonk. Lezen Massa-Individualisering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN