IE in Bedrijf 3 Vormgeving

IE in Bedrijf 3 Vormgeving - Marjolein Driessen | Northernlights300.org

...euren en kleuren van knoppen, taakbalk en vensters waar je via Configuratiescherm heen gaat ... In Huis Interieurvormgeving Enschede - Oozo.nl ... . 4 resultaten voor Grafische bedrijven in Arnhem. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids & Gouden Gids » Zichtbaarheid met je bedrijf is belangrijk om meer klanten naar jouw website en bedrijf te krijgen. Nederland telt ruim 10 miljoen Facebook gebruikers, Youtube heeft er 9,1 miljoen, Instagram 5,6 miljoen, LinkedIn 4,7 miljoen en Pinterest wordt door 3,5 miljoen Nederlanders gebruikt. Deze gegevens komen uit het onderzoek dat Newcom jaarlijks doet. Waarom is vormgeving voo ... IE in Bedrijf - Deel 3: vormgeving door Marjolein Driessen ... ... . Deze gegevens komen uit het onderzoek dat Newcom jaarlijks doet. Waarom is vormgeving voor u belangrijk? 18 jun 2015 / Geen reacties. Voor elk bedrijf is het van belang een positieve indruk te maken. Op potentiële nieuwe klanten maar ook op bestaande afnemers....

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Driessen
DIMENSIE
8,10 MB
BESTANDSNAAM
IE in Bedrijf 3 Vormgeving.pdf

OMSCHRIJVING

IE in Bedrijf - Vormgeving is het derde deel in de serie handboeken over intellectuele eigendom, speciaal geschreven voor ondernemers en bedrijven. In begrijpelijke, zo min mogelijke juridische taal wordt in dit deel besproken wat het belang is van vormgeving, hoe vormgeving kan worden beschermd en wanneer inbreuk wordt gemaakt op de betreffende intellectueel eigendomsrechten zoals het modellen- en het auteursrecht. Het boek staat vol met geïllustreerde voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de auteurs. Fabels worden de wereld uit geholpen en ondernemers krijgen bruikbare en direct toepasbare tips over de bescherming van hun intellectueel eigendom.

Wil je het boek lezen?IE in Bedrijf 3 Vormgeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Driessen. Lezen IE in Bedrijf 3 Vormgeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN