Het ultieme EK quizboek

Het ultieme EK quizboek - Wesley Sonck | Northernlights300.org

...onck, zelf een fervente quizzer, dook in de boeiende geschiedenis van het EK en vond ontelbare leuke weetjes, opmerkelijke feiten en verrassende statistieken ... Het ultieme EK quizboek: 1001 vragen over het Europees ... ... . Het ultieme EK-Quizboek bevat niet minder dan 1001 vragen, voor zowel beginnende als doorwinterde quizzers, voor jong en oud, voor een gezellig quizavondje onder vrienden of om lekker thuis te lezen. Ex-Rode Duivel Wesley Sonck, zelf een fervente quizzer, dook in de boeiende geschiedenis van het EK en vond ontelbare leuke weetjes, opmerkelijke feiten en verrassende statistieken. Buy Het ultieme EK-Quizboek: 1001 vragen over het Europees kampioenschap voetbal (Dutch Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com De EK-koorts stijg ... Het ultieme EK-Quizboek eBook door Wesley Sonck ... ... . Buy Het ultieme EK-Quizboek: 1001 vragen over het Europees kampioenschap voetbal (Dutch Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com De EK-koorts stijgt elke dag bij de echte voetballiefhebber. Gaat België het Europees Kampioenschap voetbal winnen in Frankrijk? Dat valt af te... Koop nu Het ultieme EK Quizboek van Wesley Sonck bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Buy Het ultieme EK quizboek: 1001 vragen over het Europees kampioenschap voetbal 01 by Wesley Sonck, Christian Claes (ISBN: 9789492159762) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Het ultieme EK-Quizboek bevat niet minder dan 1001 vragen, voor zowel beginnende als doorwinterde quizzers, voor jong en oud, voor een gezellig quizavondje onder vrienden of om lekker thuis te lezen. Ex-Rode Duivel Wesley Sonck, zelf een fervente quizzer, dook in de boeiende geschiedenis van het EK en vond ontelbare leuke weetjes, opmerkelijke feiten en verrassende statistieken. Het ultieme EK-Quizboek bevat niet minder dan 1001 vragen, voor zowel beginnende als doorwinterde quizzers, voor jong en oud, voor een gezellig quizavondje onder vrienden of om lekker thuis te lezen. Ex-Rode Duivel Wesley Sonck, zelf een fervente quizzer, dook in de boeiende geschiedenis van het EK en vond ontelbare leuke weetjes, opmerkelijke feiten en verrassende statistieken. Het ultieme EK-Quizboek - Wesley Sonck - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Het ultieme EK-Quizboek bevat niet minder dan 1001 vragen, voor zowel beginnende als doorwinterde quizzers, voor jong en oud, voor een gezellig quizavondje onder vrienden of om lekker thuis te lezen. Ex-Rode Duivel Wesley Sonck, zelf een fervente quizzer, dook in de boeiende geschiedenis van het EK en vond ontelbare leuke weetjes, opmerkelijke feiten en verrassende statistieken. Bestel Het ultieme EK-Quizboek Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Wesley Sonck
DIMENSIE
9,82 MB
BESTANDSNAAM
Het ultieme EK quizboek.pdf

OMSCHRIJVING

In welk jaar vond het allereerste EK plaats?Wanneer speelde het Belgische elftal voor het eerst mee op een EK-eindronde?Hoe heet de mascotte van het EK 2016?Welke Belgische bondscoach werd opgevolgd door zijn voorganger?Hoe komt het nationaal elftal van België aan de bijnaam 'Rode Duivels'?Het ultieme EK-Quizboek bevat niet minder dan 1001 vragen, voor zowel beginnende als doorwinterde quizzers, voor jong en oud, voor een gezellig quizavondje onder vrienden of om lekker thuis te lezen.Ex-Rode Duivel Wesley Sonck, zelf een fervente quizzer, dook in de boeiende geschiedenis van het EK en vond ontelbare leuke weetjes, opmerkelijke feiten en verrassende statistieken. Alle deelnemende landen op het EK komen aan bod, van Albanië tot Wales. Speciale aandacht gaat naar de Belgische ploeg.Test jouw voetbalkennis en leer op een toffe manier het EK nog beter kennen!

Wil je het boek lezen?Het ultieme EK quizboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wesley Sonck. Lezen Het ultieme EK quizboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN