De Koning van de kwetsbare kracht

De Koning van de kwetsbare kracht - N. Bagchus | Northernlights300.org

...tsbare kracht van Niels Bagchus. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Koning van de kwetsbare kracht | N ... De Koning van de kwetsbare kracht: Amazon.co.uk: Niels ... ... . Bagchus, Niels Bagchus | ISBN: 9789059111356 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De Koning van de kwetsbare kracht N. Bagchus • Boek • paperback. Samenvatting . Dit is het inspirerende verhaal van een motorrijder die door een ongeluk op de snelweg onder een vangrail terecht komt en afscheid moet nemen van zijn onderbeen. Tijdens de revalidatie schildert hij zich een weg door de emoties heen en vindt hij de vrijhe De Koning van de kwetsbare ... De Koning van de kwetsbare kracht - Niels Bagchus | Boeken.com ... . Tijdens de revalidatie schildert hij zich een weg door de emoties heen en vindt hij de vrijhe De Koning van de kwetsbare kracht, N. Bagchus - Paperback - 9789059111356 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De Koning van de kwetsbare kracht | ISBN 9789059111356 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kwetsbare Kracht. Coaching hoogsensitiviteit, strong willed en hoogbegaafdheid. Meer vitaliteit en bezieling voor (strong willed) HSP en ouders van hooggevoelige kinderen De koning van de kwetsbare kracht is het inspirerende verhaal van een motorrijder die door een ongeluk op de snelweg onder een vangrail terecht komt en afscheid moet nemen van zijn onderbeen. Tijdens de revalidatie schildert hij zich een weg door de emoties heen en vindt hij de vrijheid van het motorrijden in zichzelf terug; zijn innerlijke vrijheid. Koop nu De Koning van de kwetsbare kracht van Niels Bagchus bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De Koning van de kwetsbare kracht. N. Bagchus - Paperback / softback. Details Dit is het inspirerende verhaal van een motorrijder die door een ongeluk op de snelweg onder een vangrail terecht komt en afscheid moet nemen van zijn onderbeen. De koning van de kwetsbare kracht shared a photo. de koning van de kwetsbare kracht Enig resultaat Sorteer op populariteit Op gemiddelde waardering sorteren Sorteren op nieuwste Sorteer op prijs: laag naar hoog Sorteer op prijs: hoog naar laag Compra De Koning van de kwetsbare kracht. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei. Passa al contenuto principale. Iscriviti a Prime Ciao, Accedi Account e liste Accedi Account e liste Ordini Iscriviti a Prime Carrello. Tutte le categorie. VAI Ricerca Bestseller Idee regalo ... De koning van de kwetsbare kracht. 134 likes. Over de fantoompijn van de ziel, Franciscus van Asssi, Dionysus & Achnaton.... De Koning van de kwetsbare kracht is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Koning van de kwetsbare kracht PDF te downloaden op onze website 3dayslimburg.b...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Bagchus
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
De Koning van de kwetsbare kracht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het inspirerende verhaal van een motorrijder die door een ongeluk op de snelweg onder een vangrail terecht komt en afscheid moet nemen van zijn onderbeen. Tijdens de revalidatie schildert hij zich een weg door de emoties heen en vindt hij de vrijheid van het motorrijden in zichzelf terug; zijn innerlijke vrijheid. Daarmee weet hij zijn ongeluk om te zetten in geluk. Dat doet hij niet door de strijd aan te gaan en zijn handicap te overwinnen, maar door zich over te geven aan het leven en er vrede mee te sluiten. De fantoompijn, die hij na de amputatie te voelen krijgt, blijkt afkomstig te zijn van een eeuwenoude wond; de fantoompijn van de ziel. Franciscus van Assisi, Dionysus en farao Achnaton helpen hem om dat verloren zielendeel terug te vinden en weer heel te maken. Met één voet stevig op de aarde verankerd en de andere verbonden met een geheel nieuwe wereld leert hij weer op eigen benen te gaan staan en weet hij met zijn kwetsbaarheid zijn allergrootste kracht te tonen.

Wil je het boek lezen?De Koning van de kwetsbare kracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Bagchus. Lezen De Koning van de kwetsbare kracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN