Leeslicht - Zwaar verliefd

Leeslicht - Zwaar verliefd - Chantal van Gastel | Northernlights300.org

... de eeuwige zoektocht naar de juiste man ... Zwaar verliefd door Chantal van Gastel (Boek ... ... . En hoe moet je zijn voor zo'n man? Stapelkortingen voor klassen en scholen. Zwaar Verliefd! 2018 AL 1 u 26m Romantische Nederlandse films. Een onzekere dierenarts wordt verliefd op het baasje van een zieke hond. Maar wanneer hij ook voor haar valt, durft ze het niet te geloven. Hoofdrollen: Barbara Sloesen,Jim Bakkum,Liza Sips. Kijk zoveel je wilt. WORD NU LID. Kroegtijgers gezocht: 'Zwaar Verliefd! ... leeslicht.nl :: De boeken ... . Kroegtijgers gezocht: 'Zwaar Verliefd! 2' gaat filmen in Bossche kroeg en heeft figuranten nodig. Vr 6 mrt. Zin om een avond en nacht door te brengen in een Bossche kroeg én om daar nog eens ... Zwaar verliefd! (2018) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more. Zwaar Verliefd. 3.7K likes. Romantische komedie, naar het gelijknamige boek van Chantal van Gastel, najaar 2018 in de bioscoop...

INFORMATIE

AUTEUR
Chantal van Gastel
DIMENSIE
8,32 MB
BESTANDSNAAM
Leeslicht - Zwaar verliefd.pdf

OMSCHRIJVING

'Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z'n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.'Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Wil je het boek lezen?Leeslicht - Zwaar verliefd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chantal van Gastel. Lezen Leeslicht - Zwaar verliefd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN