Het cholesterol formularium

Het cholesterol formularium - S. van Wissen | Northernlights300.org

...s waarin het diagnostisch en therapeutisch handelen m ... Lees over cholesterolwaarden | Hartstichting ... .b.t. Astma overzichtelijk worden weergegeven; beknopt en praktijkgericht inclusief handig overzicht van relevante geneesmiddelen. Het Hypercholesterolemie Formularium is een praktische leidraad in zakformaat voor de huisarts waarin het diagnostisch en therapeutisch handelen m.b.t. hypercholesterolemie overzichtelijk worden weergegeven; beknopt en praktijkgericht inclusief handig ove Het cholesterol formularium. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aanko ... Top Honderd | Het cholesterol formularium - S. van Wissen ... . Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 19,22 Excl. BTW check Volledige prijs. Zoek. Search: Mijn account Het Cardiocasculair Formularium is een praktische leidraad in zakformaat voor de huisartsen, cardiologen i.o. en apothekers waarin het diagnostisch en therapeutisch handelen m.b.t. cardiologie overzichtelijk worden beschreven. Bestel Het cholesterol formularium Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het obstipatie formularium (Paperback). Het Obstipatie Formularium. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Het cholesterol formularium S. van Wissen • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 105mm x 170mm Aantal pagina's: 48 Uitgeverij ... Het cholesterol formularium Een praktische leidraad. S. van Wissen . Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 21,95. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. in winkelwagen naar verlanglijst ISBN 9789031360949 Pagina's 48 Verschenen ... Noteer in het HIS de uitgangswaarde van het effect van het geneesmiddel dat wordt omgezet (bijvoorbeeld bloeddruk, hoogte cholesterol, mate van maagklachten, ernst van de migraine, etc.) Schrijf het 'nieuwe' geneesmiddel volgens het formularium voor Het COPD Formularium is een praktische leidraad in zakformaat voor de huisarts waarin het diagnostisch en therapeutisch handelen m.b.t. COPD overzichtelijk worden weergegeven; bek...

INFORMATIE

AUTEUR
S. van Wissen
DIMENSIE
11,29 MB
BESTANDSNAAM
Het cholesterol formularium.pdf

OMSCHRIJVING

Het Cholesterol Formularium is een praktische leidraad in zakformaat voor de huisarts waarin het diagnostisch en therapeutisch handelen m.b.t. hypercholesterolemie overzichtelijk worden weergegeven; beknopt en praktijkgericht inclusief handig overzicht van relevante geneesmiddelen.

Wil je het boek lezen?Het cholesterol formularium in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. van Wissen. Lezen Het cholesterol formularium Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN