Gaat Al Gore zijn Nobelprijs teruggeven?

Gaat Al Gore zijn Nobelprijs teruggeven? - L.F.G. Thurlings | Northernlights300.org

...s teruggeven? Auteurs: Prijs: € 21.95: Leverbarheid: Ja: ISBN: 9789081633444: Lees Meer > A The circular economy as lifestyle ... Online boeken en kantoorartikelen bestellen | Bruna.nl ... . Auteurs: Prijs: € 0.00: Leverbarheid: Check leverbaarheid bij de boekhandel(s) hieronder en hiernaast. ISBN: 9789082861228: Lees Meer > A Basisboek duurzame ontwikkeling. Auteurs: De allergrootste milieuhoaxer Al Gore wint de helft van Nobelprijs voor de Vrede, de andere helft gaat naar ene 'Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC)'. Ofwel, die Nobelprijs is nu echt failliet. De Nobelprijs voor de Vrede gaat dit jaar naar oud-presidentskandidaat Al Gore en ... Website van Bert Thurlings ... . Ofwel, die Nobelprijs is nu echt failliet. De Nobelprijs voor de Vrede gaat dit jaar naar oud-presidentskandidaat Al Gore en het IPCC, het Intergovernmental Panel on Climate Change.... Van onze redactie 12 oktober 2007 , 11:05 Ze krijgen de prijs voor hun inspanningen om de kennis over door de mens veroorzaakte klimaatverandering te vergroten en te verspreiden en een basis te leggen voor maatregelen om de klimaatverandering tegen te gaan....

INFORMATIE

AUTEUR
L.F.G. Thurlings
DIMENSIE
12,82 MB
BESTANDSNAAM
Gaat Al Gore zijn Nobelprijs teruggeven?.pdf

OMSCHRIJVING

Een kritische analyse van de mechanismen die het klimaat beïnvloeden. De grootste VN milieuconferentie in 2009 zond een alarmerend bericht de wereld in: nog meer kooldioxide in de atmosfeer zal de wereldtemperatuur verder verhogen! Zoals de voormalige vicepresident van de VS Al Gore al had verkondigd, allerlei ellende zal de wereldbevolking treffen als we nu niet in actie komen. Hebben ze gelijk? Welk bewijs is er eigenlijk voor deze uiterst belangrijke voorspelling? Bert Thurlings ondernam een zoektocht in de wetenschappelijke literatuur. Met veel geduld en volharding werkte hij zich door een enorme hoeveelheid literatuur maar tot zijn verbazing vond hij geen eenduidig bewijs dat kooldioxide in staat is de wereldtemperatuur te veranderen. Integendeel, boringen in de ijskappen lieten het tegenovergestelde zien: kooldioxide volgt op veranderingen van de temperatuur. Wist Gore dit toen hij trots de Nobelprijs accepteerde? Helaas is het antwoord positief. Betekent dit dat er geen reden is om de alsmaar toenemend kooldioxide tegen te gaan? Het paradoxale antwoord is dat, ondanks het ontbreken van enig bewijs voor het opwarmend effect van kooldioxide, het gas de lucht gevaarlijk vergiftigt: binnen een paar eeuwen zal de atmosfeer volledig bedorven zijn: te veel mensen, te veel kooldioxide, te weinig zuurstof. Helaas, de toekomst van de mensheid ziet er niet mooi uit.

Wil je het boek lezen?Gaat Al Gore zijn Nobelprijs teruggeven? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.F.G. Thurlings. Lezen Gaat Al Gore zijn Nobelprijs teruggeven? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN