De geur van heimwee

De geur van heimwee - Henny Thijssing-Boer | Northernlights300.org

...en. Bestel De geur van heimwee van Henny Thijssing-Boer ... De geur van heimwee Boek PDF Online ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „De geur van heimwee" door Henny Thijssing-Boer verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als Kelly Kalkhoven haar studie aan de PABO heeft beëindigd, kan ze maar geen werk vinden. De banen in het onderwijs lig... De Geur van Heimwee: ISBN: 9789024218387: Taal: Nederlands : Uitgever: J.H. Kok, Kampen 1999 Uit de VCL serie Isbn 9789024218387: Bijzonderheden: Pracht boek 216 pagina's 22x14 formaat harde kaft [gebonden] bijna nieuw . Prijs: € 8,75: Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nede ... Henny Thijssing-Boer De geur van heimwee | wehkamp ... . Prijs: € 8,75: Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland) De geur van heimwee direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De geur van heimwee Henny Thijssing-Boer • Boek • hardback. Samenvatting . Als Kelly Kalkhoven haar studie aan de PABO heeft beëindigd, kan ze maar geen werk vinden. De banen in het onderwijs liggen niet voor het opscheppen. Ten einde raad besluit ze als kamermeisje in een groot hotel te gaan werken. Read "De geur van heimwee" by Henny Thijssing-Boer available from Rakuten Kobo. Als Kelly Kalkhoven haar studie aan de PABO heeft beëindigd, kan ze maar geen werk vinden. De banen in het onderwijs lig... Het e-book De geur van heimwee, geschreven door Henny Thijssing-Boer, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Ik heb nooit last van heimwee gehad maar op de een of andere manier ben ik bang dat ik heimwee ga krijgen.. (De hondenversie;)) het is een soort voorgevoel.. Misschien is het omdat ik niet zomaar ineens terug kan naar 'huis' ... Ik mis de geur, en de mensen (klasgenootjes) dan ook en moet er vaak om huilen. De geur van heimwee Auteur: Henny Thijssing-Boer Pagina's: 187 Jaar van uitgifte: 2014 Genre: Roman Samenvatting Als Kelly Kalkhoven haar studie aan de PABO heeft beëindigd, kan ze maar geen werk vinden. De banen in het onderwijs liggen niet voor het opscheppen. Ten einde raad besluit ze als kamermeisje in een groot hotel te gaan werken. Daar maakt ze kennis met Arnold van Leeuwen, een van de ... De banen in het onderwijs liggen niet voor het opscheppen. Ten einde raad besluit ze als kamermeisje in een groot hotel te gaan werken. Daar maakt ze kennis met Arnold van Leeuwen, een van de vaste gasten van het hotel. 'Geuren van heimwee, smaken van verlangens' klinkt het in de inleiding, want niet alleen Prousts madeleines roepen herinneringen en weemoed op. Al heeft Mokumse Te...

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Thijssing-Boer
DIMENSIE
11,29 MB
BESTANDSNAAM
De geur van heimwee.pdf

OMSCHRIJVING

Als Kelly Kalkhoven haar studie aan de PABO heeft beëindigd, kan ze maar geen werk vinden. De banen in het onderwijs liggen niet voor het opscheppen. Ten einde raad besluit ze als kamermeisje in een groot hotel te gaan werken. Daar maakt ze kennis met Arnold van Leeuwen, een van de vaste gasten van het hotel. Het is een joviale en zeer welgestelde man. Arnold heeft zijn oog laten vallen op de mooie Kelly met haar amberkleurige ogen en haar honingblonde haren. Hij vraagt haar een avond uit om haar beter te leren kennen en Kelly wordt op slag verliefd. Als hij haar voorstelt om de oppas voor zijn ondeugende bengel Govert te worden, gaat ze na enig aarzelen op zijn aanbod in en neemt ontslag. Eenmaal aangekomen in zijn prachtige villa blijkt dat Arnold een heel ander iemand is dan hij zich voordeed en raakt Kelly betrokken bij tal van verwikkelingen.

Wil je het boek lezen?De geur van heimwee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Thijssing-Boer. Lezen De geur van heimwee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN