Lucifers bij de brand

Lucifers bij de brand - Luc Devoldere | Northernlights300.org

...instelling Ons Erfdeel vzw. Het wordt alleen bijeengehouden door de man die het schrijft ... Lucifers bij de brand - Luc Devoldere | e-book | online ... ... . Beschouw het als een werkplaats, als een verzameling aantekeningen, aanzetten, anekd Lucifers bij de brand, Luc Devoldere - Ebook - 9789045017754 | AKO boeken Lucifers bij de brand. Dit is een atypisch, verbrokkeld boek. Een essay in scherven, waarin genres en stijlen worden uitgeprobeerd. Het wordt alleen bijeengehouden door de man die het schrijft. Beschouw het als een werkplaats, als een verzameling aantekeningen, aanzetten, anekdot ... Lucifers bij de brand van Luc Devoldere | Boek en ... ... . Beschouw het als een werkplaats, als een verzameling aantekeningen, aanzetten, anekdotes en bedenkingen; als parerga kai paralipomena: bijzaken, accessoires, alles wat men aan de kant laat liggen. Lucifers bij de brand. Auteur: Luc Devoldere Op de vraag waarom ze als dichter zweeg, antwoordde Vasalis ooit: "Ik moest voortdurend tot de conclusie komen dat mijn commentaar volstrekt overbodig was en dat het geen zin had mijn lucifertje bij de brand af te strijken." De brand ontstond toen een houten paneel aan de schoolgevel vlam vatte door smeulende afvalresten die eronder lagen. Het vuur kroop vervolgens omhoog, sloeg naar binnen en verspreidde zich verder in de school. Bij de smeulresten werd een lucifer met daarop een DNA-profiel van de verdachte gevonden. Lucifers bij de brand (e-boek) door Luc Devoldere, EAN 9789045017754. De oorzaken van een woningbrand zijn talrijk, variërend van een kaars die te dicht bij brandbaar materiaal staat tot een oververhitte frituurpan, kinderen die met lucifers of aanstekers spelen, halogeenlampen die op de verkeerde plaats te veel warmte afgeven, roken in bed of in de woonkamer in een gestoffeerde fauteuil terwijl men in slaap valt. Lucifers bij de brand Luc Devoldere. Lucifers bij de brand Luc Devoldere. Ebook . Dit is een atypisch, verbrokkeld boek. Een essay in scherven, waarin genres en stijlen worden uitgeprobeerd. Het wordt alleen bijeengehouden door de man die het schrijft. Beschouw het als een werkplaats ... Brand ontstaat meestal door ....jezelf! Wanneer je kaarsen te dicht bij ...

INFORMATIE

AUTEUR
Luc Devoldere
DIMENSIE
9,36 MB
BESTANDSNAAM
Lucifers bij de brand.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een atypisch, verbrokkeld boek. Een essay in scherven, waarin genres en stijlen worden uitgeprobeerd. Het wordt alleen bijeengehouden door de man die het schrijft. Beschouw het als een werkplaats, als een verzameling aantekeningen, aanzetten, anekdotes en bedenkingen; als parerga kai paralipomena: bijzaken, accessoires, alles wat men aan de kant laat liggen. Zwerfhout. Achtergelaten bagage langs de wegen als men op de vlucht is voor de vijand. Alles moest erin kunnen en mogen. Het was de bedoeling een beeld op te hangen van wat de auteur beweegt en treft. De fragmenten zouden het geheel vervangen. Het wil geen dagboek zijn, maar een commentaar. Op het leven, de dingen en de boeken. Ook op de waan van de dag. De auteur wilde op een afstand gaan staan van die waan, en dan zijn lucifertje afstrijken bij de brand. Luc Devoldere (Kortrijk, 1956) studeerde oude talen en wijsbegeerte en was lange tijd werkzaam als leraar. Sinds 2002 is hij hoofdredacteur van de culturele instelling Ons Erfdeel vzw. Hij publiceerde eerder onder meer De verloren wegVan Canterbury naar Rome en Mijn Italië.

Wil je het boek lezen?Lucifers bij de brand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luc Devoldere. Lezen Lucifers bij de brand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN