Grote letter bibliotheek. Alpha 202 - Een goed verhaal

Grote letter bibliotheek. Alpha 202 - Een goed verhaal - Mensje van Keulen | Northernlights300.org

... met luisterboeken staan, deze heb ik door de jaren heen zelf verzameld ... Wuustwezel: Grote-letter-boeken en luisterboeken in de bib ... . Een aantal kinderen vinden het heerlijk om hier naar te luisteren. In veel bibliotheken kan je ook luisterboeken lenen. Na een stukgelopen relatie in Italië woont Marnie weer in Londen, waar ze in een piepklein poppenmuseum werkt. Als ze op een ochtend onverwacht een telefoontje krijgt van Oliver, haar grote jeugdliefde, is dat het begin van Marnies terugkeer naar het verleden. Ralph, de gezamenlijke jeugdvriend van Marnie en Oliver, blijkt ernst ... Athenaeum Boekhandel | Zoeken ... . Ralph, de gezamenlijke jeugdvriend van Marnie en Oliver, blijkt ernstig ziek. Om bij hem te kunnen zijn in deze zware periode ... Hardenberg PaasChallenge in de bibliotheek van Daarlerveen 09-02-2020 om 18:00 Door de redactie. Wat is de link met de afgebeelde haan en Pasen? De Alpha Groep Daarlerveen organiseert deze pilot en daagt iedereen uit om in de zeven Lijdensweken het christelijke verhaal van Pasen te ontdekken in de bibliotheek van Daarlerveen....

INFORMATIE

AUTEUR
Mensje van Keulen
DIMENSIE
12,95 MB
BESTANDSNAAM
Grote letter bibliotheek. Alpha 202 - Een goed verhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Mensje van Keulen is een van de beste verhalenvertellers uit de Nederlandse literatuur. In Een goed verhaal bewijst ze haar meesterschap opnieuw. In zes verhalen beschrijft ze herkenbare, meeslepende, en vaak verontrustende situaties waarin de behoefte aan liefde en erkenning, teleurstelling in het leven en eenzaamheid terugkerende thema's zijn. Een goed verhaal is een nieuw hoogtepunt in haar vier decennia omspannende literaire oeuvre.

Wil je het boek lezen?Grote letter bibliotheek. Alpha 202 - Een goed verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mensje van Keulen. Lezen Grote letter bibliotheek. Alpha 202 - Een goed verhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN