Eigen woning en fiscus

Eigen woning en fiscus - M. Boskemper | Northernlights300.org

...ntal deelnemers Reviews Planning. Startdatum ... Veelgestelde vragen familiehypotheek - Eigen Huis ... . 07-10-2020. Locatie. Rotterdam Novotel Brainpark. Tijd. 09.30 - 16.45 uur. Inschrijven. PO/PE ... In het belastingplan van 2013 is een zogeheten 'renseigneringsverplichting' (informatieplicht) opgenomen voor akten van geldlening eigen woning. Renseignering is de wettelijke verplichting tot het verstrekken van bepaalde voorgeschreven gegevens en inlichtingen aan de Belastingdienst. Verhuur eigen woning en fiscusSteeds meer ... Airbnb verhuur en fiscus - Jongbloed Fiscaal Juristen ... . Verhuur eigen woning en fiscusSteeds meer mensen verhuren (een deel van) hun eigen woning, bijvoorbeeld als B&B of via de bekende site Airbnb. Een veelgestelde vraag is welke gevolgen dit heef... Flaptekst Eigen woning en fiscus. Dit boekje is de wegwijzer in de talloze fiscale problemen rond de aanschaf en het bezit van een eigen woning. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden maken de schrijvers de vaak gecompliceerde praktijk duidelijk en inzichtelijk. Een greep uit de inhoud: Eigen woning en fiscus; group Incompany training. Eigen woning en fiscus. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Aanvaardt de fiscus dergelijke reden - in de beoordeling van die redenen moet hij zich eerder soepel opstellen - dan blijft uw woning toch aangemerkt als uw eigen woning waarvan u niets moet ... Eigen woning en fiscus | ISBN 9789013139068 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
M. Boskemper
DIMENSIE
12,56 MB
BESTANDSNAAM
Eigen woning en fiscus.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boekje is de wegwijzer in de talloze fiscale problemen rond de aanschaf en het bezit van een eigen woning. Aan de hand van een aantal praktische voorbeelden maken de schrijvers de vaak gecompliceerde praktijk duidelijk en inzichtelijk. Een greep uit de inhoud: Hypotheekvormen, bijleenregeling, eigenwoningforfait, vrijstelling kamerverhuur, fiscale complicaties bij echtscheiding, erfpacht, de situatie na overlijden, ouders die kinderen helpen bij het verwerven van een eigen huis, gemeentelijke heffingen met betrekking tot de eigen woning, subsidies, enz., enz., enz. De wetgeving rondom de eigen woning blijft veranderen. Alle teksten en voorbeelden zijn volledig aangepast aan de laatste stand van de wetgeving per 1 oktober 2006. Deze uitgave is geschikt voor alle huizenbezitters en aanstaande huizenbezitters die de fiscale mogelijkheden van het hebben en/of aanschaffen van een eigen woning zo volledig mogelijk willen benutten.

Wil je het boek lezen?Eigen woning en fiscus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Boskemper. Lezen Eigen woning en fiscus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN