Vechten Met Gerechten Tegen Candida En Me

Vechten Met Gerechten Tegen Candida En Me - Titi Koolsbergen | Northernlights300.org

...ut tegen het gebruik van kunstmatige zoetstoffen ben zoals aspartaam, wat zij nog wel aanraden ... Vechten met gerechten tegen Candida en ME | Koolsbergen ... ... .) Auteurs Titi Koolsbergen en Janneke Vreugdenhil hebben met 'Vechten met gerechten tegen candida en ME' een zeer positief getint vademecum geschreven voor candida- en ME-patiënten. Dit eerste boek in een reeks 'vechtkookboeken' bevat behalve uitleg over de aandoening en nuttige informatie vooral ook vele verrassend gevarieerde en smakelijke recepten die in het candida-/ME-dieet passen. Ik heb nog een tip; het boek "vechten met gerechten"tegen candida en ME van Titi Koolsbergen ... Vechten met gerechten tegen Candida en ME - T. Koolsbergen ... ... . Ik heb nog een tip; het boek "vechten met gerechten"tegen candida en ME van Titi Koolsbergen en Janneke vreugdenhil staat vol heerlijke recepten en is van Schuyt en Co uitgevers. Mevrouw Koolsbergen is een orthomoleculaire arts in Den Bosch die mensen met deze klachten behandelt. Ik wens je een heel goed vitaal weekend toe....

INFORMATIE

AUTEUR
Titi Koolsbergen
DIMENSIE
8,35 MB
BESTANDSNAAM
Vechten Met Gerechten Tegen Candida En Me.pdf

OMSCHRIJVING

Patiënten die aan een Candida-infectie (een schimmelziekte aan de slijmvliezen) lijden en patiënten met het chronische vermoeidheidssyndroom dat ook bekend staat als ME en CVS blijken in de praktijk tegen nogal wat problemen te moeten opboksen. Voor hen is dit "vechtkookboek" bestemd. Het is de optimistische medestander die hun leert terug te vechten naar een betere gezondheid. In een voor de leek zeer leesbare stijl geven de auteurs eenvoudig te begrijpen uitleg over de twee ziektebeelden en gaan zij in op bestaande therapieën en mobiliseren zij, waar mogelijk, de zelfredzaamheid van de patiënt. Op humoreske, nuchtere en inventieve wijze wordt de lezer overtuigd van wat er allemaal wel mag, kan en mogelijk is.De auteurs ontwikkelden een makkelijk te volgen anti-candidadieet, want uit de praktijk blijkt dat Candida- en ME-patiënten hier vaak flink tegenop zien. Een honderdtal inspirerende recepten, verantwoorde dieetadviezen, en zelfs tips om zorgeloos buiten de deur te eten, maken het "gevecht" een stuk simpeler.

Wil je het boek lezen?Vechten Met Gerechten Tegen Candida En Me in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Titi Koolsbergen. Lezen Vechten Met Gerechten Tegen Candida En Me Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN