De gedachtelezer

De gedachtelezer - Iain Levison | Northernlights300.org

...vertising please leave us a message here De gedachtelezer (Paperback) ... De gedachtelezer - Vrij Nederland ... . Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer ze... GEDACHTENLEZEN, GEDACHTENSTUREN en STEMMEN HOREN wordt gebruikt om mensen te bestelen, te manipuleren martelen en te vermoorden. Electromagnetische wapens, Directed Energy Weapons, DEW, people zapper, people burner, people cooker, electromagnetische wapens, laser wapens. Ook geavanceerde afluisterapparatuur en mind reading apparatuur val ... Akinator ... . Ook geavanceerde afluisterapparatuur en mind reading apparatuur valt hieronder. In De gedachtelezer maakt Iain Levison de afluisterpraktijken van overheidsdiensten puur persoonlijk: politieagent Snowe is zonder het zich te herinneren onderdeel van een overheidsprogramma dat bij een handvol Amerikanen latente telepathie implanteerde, een eigenschap die op een onvoorspelbaar moment geactiveerd raakt. De gedachtelezer. Iain Levison. Uitg. De Geus, Amsterdam 2016. 214 blz. € 19,99. Een politieagent in een kleine stad in Amerika merkt op een dag op, dat hij gedachten kan 'lezen'. Lees „De gedachtelezer" door Iain Levison verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer z... De geheimen van de gedachtelezer van #Obama: een interview met Jon Favreau 'Weet iemand of Uber ook een verhuisservice heeft?', vroeg Jon Favreau onlangs aan zijn volgers op Twitter. Na jarenlang in Washington te hebben gewoond, ruilde Favreau de politieke hoofdstad in voor Los Angeles. De geda...

INFORMATIE

AUTEUR
Iain Levison
DIMENSIE
4,45 MB
BESTANDSNAAM
De gedachtelezer.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn mensen die gedachten kunnen lezen. FBI-agente Terry zet die gedachtelezers in tijdens geheime missies. Wanneer ze een ter dood veroordeelde crimineel voor zo'n missie uit de gevangenis haalt, ontsnapt hij. Terry laat een andere gedachtelezer, een jonge politieagent, hem opsporen. Maar wanneer de twee gedachtelezers oog in oog komen te staan, gebeurt er iets wat niemand had kunnen verwachten. En dan blijkt dat Terry niet helemaal open kaart heeft gespeeld.

Wil je het boek lezen?De gedachtelezer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iain Levison. Lezen De gedachtelezer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN