Veiligheid en gedrag

Veiligheid en gedrag - Helger Siegert | Northernlights300.org

...uleren. We helpen mensen hun veiligheid te vergroten in en om het huis, maar ook op straat, op school en op het werk ... Wij helpen graag! ... . Samen met onze partners zetten we ons in voor minder ongevallen, leed, verzuim en medische kosten. Onze diensten Aanspreekgedrag. Dit is een vast onderdeel van veiligheidsleiderschap, we bieden dit ook aan als hands-on opleiding voor elke medewerker.Gebaseerd op ons 4D-model krijgt elke medewerker zelfinzicht en meer vertrouwen zodat aanspreken op veiligheid, onveilig én veilig gedrag, gedragen wordt doorheen de ganse organisatie. Onze Samurai geven ondersteuning en begeleiding en gaan met ... Afgelopen jaren staat het onderwerp (seksueel) gre ... Gedrag en veiligheid | Samurai at work ... . Onze Samurai geven ondersteuning en begeleiding en gaan met ... Afgelopen jaren staat het onderwerp (seksueel) grensoverschrijdend gedrag meer en meer in de belangstelling. Vanuit NOC*NSF, in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie, worden verenigingen gestimuleerd hier aandacht aan te besteden. In 2019 is de website van Centrum Veilige Sport Nederland online gegaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Helger Siegert
DIMENSIE
6,5 MB
BESTANDSNAAM
Veiligheid en gedrag.pdf

OMSCHRIJVING

Veiligheid en gedrag 1e druk is een boek van Helger Siegert uitgegeven bij Kerckebosch. ISBN 9789067205566 Veiligheid en gedrag beschrijft onder andere de rol die communicatie heeft bij het (veiligheids)gedrag. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om succesvol te zijn bij het be nvloeden van gedrag. Een belangrijke deel van dit boek is ingeruimd voor praktische maatregelen. Voorbeelden hiervan zijn programma's met het maken van foto's, het bespreekbaar maken van veiligheidsgedrag en het uitvoeren van werkplekinspecties.

Wil je het boek lezen?Veiligheid en gedrag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helger Siegert. Lezen Veiligheid en gedrag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN