Synaxis van de Heiligen van België

Synaxis van de Heiligen van België - Hegumen Thomas | Northernlights300.org

...um van de Orthodoxe Kerk in België — Tijdens het bestuur van Zijne Heiligheid KYRILL, Patriarch van Moskou en geheel Rusland; Met de zegen van de zeer Hooggewijde SIMON, Aartsbisschop van Brussel en België; wordt deze SYNAXIS van de HEILIGEN van BELGIE uitgegeven bij de viering van het 150-jarig jubileum van de Orthodoxe Kerk in België (1862-2012) samengesteld uit oude bronnen door ... Kunstwerk « De heilige Johannes » - Koninklijke Musea voor ... ... ... Tijdens het bestuur van Zijne Heiligheid KYRILL, Patriarch van Moskou en geheel Rusland; Met de zegen van de zeer Hooggewijde SIMON, Aartsbisschop van Brussel en België; wordt deze SYNAXIS van de HEILIGEN van BELGIE uitgegeven bij de viering van het 150-jarig jubileum van de Orthodoxe Kerk in België (1862-2012) samengesteld uit oude bronnen door de moniale Elisabeth, de dienaar Gods Nikodim ... "Synaxis van de Heiligen van België" Uitgever: Orthodox Klooster, Pervijze & Gozalov Books, Den Haag ISBN 978-90-79889-29-7 Formaat: 140 x 216 mm Aantal pagina's: 164 Illustraties: 30 iconen in kleur Ter gelegenheid van 150 jaar Orthodoxe Kerk in België werd het boek 'Synaxis van de Heiligen van België' uitgegeven. De betreurde Metropoliet Meletios van Frankrijk en Exarch van Belg ... Zeventig discipelen - Wikipedia ... ... "Synaxis van de Heiligen van België" Uitgever: Orthodox Klooster, Pervijze & Gozalov Books, Den Haag ISBN 978-90-79889-29-7 Formaat: 140 x 216 mm Aantal pagina's: 164 Illustraties: 30 iconen in kleur Ter gelegenheid van 150 jaar Orthodoxe Kerk in België werd het boek 'Synaxis van de Heiligen van België' uitgegeven. De betreurde Metropoliet Meletios van Frankrijk en Exarch van België en Luxemburg (1914-1993) De betreurde Metropoliet Polyevktos van Duitsland en Exarc...

INFORMATIE

AUTEUR
Hegumen Thomas
DIMENSIE
6,81 MB
BESTANDSNAAM
Synaxis van de Heiligen van België.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens het bestuur van Zijne Heiligheid KYRILL, Patriarch van Moskou en geheel Rusland; Met de zegen van de zeer Hooggewijde SIMON, Aartsbisschop van Brussel en België; wordt deze SYNAXIS van de HEILIGEN van BELGIE uitgegeven bij de viering van het 150-jarig jubileum van de Orthodoxe Kerk in België (1862-2012) samengesteld uit oude bronnen door de moniale Elisabeth, de dienaar Gods Nikodim en Archimandriet Thomas, Abt van het Orthodox Klooster ‘Moeder Gods, Troosteres der Bedroefden’ te Pervijze (België) en verlucht door Protodiaken Pol Hommes. De icoon op de kaft werd getekend door de dienares Gods Irina (Gorbounova-Lomax); en gedrukt en uitgegeven door de zorgen van de Uitgeverij GOZALOV BOOKS in de door God beschermde stad Den Haag, Nederland, in het jaar 2012 na de Geboorte in het vlees van onze Heer Jezus Christus.

Wil je het boek lezen?Synaxis van de Heiligen van België in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hegumen Thomas. Lezen Synaxis van de Heiligen van België Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN