Stervensgelukkig

Stervensgelukkig - Anneliese Mackintosh | Northernlights300.org

...e Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen ... Anneliese MacKintosh- Stervensgelukkig ... . Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace, die vindt dat aan jezelf […] Stervensgelukkig Ottila is dertig en toe aan een nieuw hoofdstuk in haar leven en dat houd ook in stoppen met drinken en vreemdgaan. Ze werk bij Magie`s Centre een kankercentrum en heeft een verhouding met haar baas Andre. Als ze bij de ... Stervensgelukkig - NRC Webwinkel ... . Ze werk bij Magie`s Centre een kankercentrum en heeft een verhouding met haar baas Andre. Als ze bij de koffiebar Thales leert kennen weet ze dit is hem en word eerst... Bestel Stervensgelukkig van Mackintosh, Anneliese als Ebook voor 12.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! In 'Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace, die vindt dat aan jezelf sleutelen iets voor veertigers is. In 'Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? No In 'Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Stervensgelukkig direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. In 'Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch? Nou nee. Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace, die vindt dat aan jezelf sleutelen iets voor veertigers is. Dan heb je nog haar zus Mina, die ... In 'Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbeslot...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneliese Mackintosh
DIMENSIE
7,47 MB
BESTANDSNAAM
Stervensgelukkig.pdf

OMSCHRIJVING

In "Stervensgelukkig' van Anneliese Mackintosh vindt Ottila McGregor, dertig jaar, dat het hoog tijd is om haar leven op de rails te krijgen. Ze stopt met drinken en vreemdgaan, en is vastbesloten eindelijk het geluk te vinden. Eitje, toch?Nou nee.Om te beginnen is er haar beste vriendin Grace, die vindt dat aan jezelf sleutelen iets voor veertigers is. Dan heb je nog haar zus Mina, die psychische problemen heeft, misschien wel door Ottila's schuld. En ten slotte is er Thales, de Griek die in de koffiebar van het ziekenhuis werkt. Zo leuk en link als hij komt Ottila ze maar zelden tegen.Om het allemaal een beetje bij te houden stelt Ottila een plakboek samen, met e-mails, bonnetjes, kaartjes, brieven, uitgeschreven opnamen van haar therapie… Het resultaat is een epistolaire roman voor onze huidige tijd die even pijnlijk eerlijk als hilarisch is en die de vraag stelt: hoe word je stervensgelukkig?

Wil je het boek lezen?Stervensgelukkig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneliese Mackintosh. Lezen Stervensgelukkig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN