NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen

NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen - R. Beijaert | Northernlights300.org

... zorg voor hun kleinkinderen | ISBN 9789057932380 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen, R. Beijaert ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen, R. Beijaert - Paperback - 9789057932380 | AKO boeken Bestel Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen van Roy Beijaert. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Buy Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen: beknopt ... Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen - NHG reeks , R ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Buy Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen: beknopte medische informatie (NHG reeks) 01 by Roy Beijaert, M. Jurriëns (ISBN: 9789057932380) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. nhg reeks, reeks. Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen . Personen R. Beijaert, M. Jurriens Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen door R. Beijaert, EAN 9789057932380. Bestel Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies NHG reeks. Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen . Reeksen NHG reeks. Personen R. Beijaert, M. Jurriens. NUR Codes (sub) 860 Gezondheid algemeen. Uitgevers Prelum Uitgevers. Top 33. Verzwegen Schaduw Storm Alfabet - pakket 24 exemplaren Nieuw Nederlands | 4-5 havo | leerwerkboek Stepping Stones 5e ed vmbo-gt 3 activitybook. Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen voorziet in deze behoefte. Het bevat alles wat u moet weten over kleine en grote kwalen van kinderen, in heldere en begrijpelijke taal en gebaseerd op de NHG-standaarden, de wetenschappelijke richtlijnen voor huisartsen in Nederland. Oma weet raad. Maar ook deze sympathieke geneesdame moet met haar tijd mee. Al is ze misschien vast overtuigd van de heilzame werking van aardappelschillen, kruidnagels en brandnetelthee, ook oma heeft behoefte aan betrouwbare medische informatie. Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen voorziet in deze behoefte. De reden hoeft echter niet altijd dramatisch t...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Beijaert
DIMENSIE
5,21 MB
BESTANDSNAAM
NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhelpen van kwalen bij kinderen is niet alleen het domein van de huisarts. Van oudsher richten bezorgde ouders zich met de klachten van hun kinderen net zo vaak tot grootmoeder. Zeker nu beide ouders door hun drukke levens niet meer toekomen aan een huisartsbezoek. Een loopoor, waterpokken of een verstuikte enkel? Oma weet raad. Maar ook deze sympathieke geneesdame moet met haar tijd mee. Al is ze misschien vast overtuigd van de heilzame werking van aardappelschillen, kruidnagels en brandnetelthee, ook oma heeft behoefte aan betrouwbare medische informatie. Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen voorziet in deze behoefte. Het bevat alles wat u moet weten over kleine en grote kwalen van kinderen, in heldere en begrijpelijke taal en gebaseerd op de NHG-standaarden, de wetenschappelijke richtlijnen voor huisartsen in Nederland. Het draagt bij aan een snelle herkenning van klachten en ziekten en biedt nuttig advies. Dit boek is niet alleen voor oma's interessant, maar voor iedereen die de spreekwoordelijke grootmoederrol op zich wil nemen. Het is ook geschreven voor opa's, oppassers, verzorgers, leidsters, leerkrachten en natuurlijk de ouders zelf. Een handig naslagwerk voor thuis, op school en in het kinderdagverblijf.

Wil je het boek lezen?NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Beijaert. Lezen NHG reeks - Oma's en de zorg voor hun kleinkinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN