Wiswijs

Wiswijs - A.J. Pach | Northernlights300.org

...als inleiding op codeertheorie, wiskundige vormen in de architectuur ... Wiswijs door Drs. A.J. Pach, Drs. J.F.M. Wisbrun (Boek ... ... . Verjaardag Wiswijs. Eind augustus van dit jaar hebben wij overigens weer wat te vieren. Werd eerder al gevierd dat van Wiswijs meer dan 25.000 exemplaren zijn verkocht, dan vieren wij het 25-jarig (!) bestaan van ons boek, een blijvertje dus. Website. Wiswijs heeft overigens ook een eigen webstek waar bijbehorende online toetsen te vinden Wizwijs combineert praktisch en creatief rekenen met wiskundige kennis en vaardigheden. Veel oefening en extra aandacht voor taalzwakke kinderen, zorgkind ... Drempelspellen set van drempel 1, 3 & 5 - Wizz Spel ... . Veel oefening en extra aandacht voor taalzwakke kinderen, zorgkinderen en de betere rekenaars. Wizwijs is een complete methode. Met voor elke groep handleidingen, werkboeken en oefenboeken per blok. Wizwijs bestaat volledig uit werkboekjes: je bespaart voorbereidingstijd en het biedt gebruiksgemak. Spellen voor het oefenen van de automatiseringsvaardigheden bij drempel 1 , 3 & 5 uit het rekenmuurtje Koop Wiswijs van Pach, A.J., Wisbrun, J.F.M. met ISBN 9789001876265. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Wiswijs 9789001788537. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Deze website biedt ondersteunend materiaal voor studenten en/of docenten hoger onderwijs: 9789001788537 Wiswijs koop je vanaf 16.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Wizwijs werkboek nummer 7 voor groep 7. Wiswijs is uitermate geschikt voor studenten en volwassenen die hun wiskundekennis willen ophalen of bijspijkeren, bijvoorbeeld voor een studie in de sociale of economische wetenschappen aan een hogeschool of universiteit. Maar ook voor zelfstudie is Wiswijs zeer goed te gebruiken. Dé zoekmachine voor gratis lessen, opdrachten, lesmethodes, werkbladen en oefeningen Zoeken. Lesmateriaal zoeken; Startpagina's; Handleiding Wiswijs is vooral bedoeld voor studenten die de wiskunde willen ophalen of bijspijkeren die nodig is als voorkennis voor een studie aan een hog...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J. Pach
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
Wiswijs.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een boek voor volwassenBij het schrijven stond de auteurs steeds een volwassen cursist voor ogen. Een cursist die het geheel, of voor een deel, van zelfstudie moet hebben. Een cursist die geen behoefte heeft aan overbodige franje. Die de essentiële zaken kort en duidelijk op een rijtje hebben, maar ook weer geen genoegen neemt met net open zetten van de trucendoos. Hij of zij wil wel weten waarom de wiskunde is zoals ze is. Maar dan zonder omhaal van woorden. Het boek is bedoeld voor hen of in cursusverband voorbereiden op: - HAVO of VWO voor volwassenen - een MBO - of HBO -studie 1 - een studie aan de Open Universiteit - een colloquium doctum aan een universiteit. Het boek behandelt: - het gehele algebraïsche deel van de HAVO/VWO - onderbouwstof (geen meetkunde, geen goniornetrie) - enige veel gevraagde onderdelen van de HAVO/VWO bovenbouwstof. Van alle opgaven zijn de uitwerkingen integraal opgenomen. Fred Pach is leraar wiskunde aan de Knorringa Avondscholengemeenschap en aan het Montessori Lyceum te Amsterdam. Hans Wisbrun werkt op de afdeling Volwasseneneducatie van het Instituut voor de Leerplanontwikkeling SLO. Hij heeft als leraar wiskunde in het dag/avondonderwijs gewerkt en heeft opfriscursussen georganiseerd voor Open Universiteitstudenten.

Wil je het boek lezen?Wiswijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. Pach. Lezen Wiswijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN