De kunst van het transformeren / 1 Stuurmanskunst op moreel kompas

De kunst van het transformeren / 1 Stuurmanskunst op moreel kompas - Saskia Keereweer | Northernlights300.org

...oor de laagste prijs! Stuurmanskunst op moreel kompas De kunst van het transformeren deel 1 Stuurmanskunst op moreel kompas: over de rol van de bestuurders in het veranderende sociaal domein: Amazon ... Mens & Maatschappij ... .es: Saskia Keereweer, Kees Verhaar, Jose Huzen: Libros en idiomas extranjeros Stuurmanskunst op moreel kompas De kunst van het transformeren (deel 1) (eBook) Saskia Keereweer is een geweldige auteur. Download en lees het boek Stuurmanskunst op moreel kompas De kunst van het transformeren (deel 1) op onze website pianofortefestival.nl. Stuurmanskunst op moreel kompas De kunst van het transformeren (deel 1) (Stuurmanskunst op moreel kompas: over de rol van de bestuurders in het veranderende sociaal domein) | Keereweer, Saskia, ... De kunst van het transformeren 1 Stuurmanskunst op moreel ... ... .nl. Stuurmanskunst op moreel kompas De kunst van het transformeren (deel 1) (Stuurmanskunst op moreel kompas: over de rol van de bestuurders in het veranderende sociaal domein) | Keereweer, Saskia, Verhaar, Kees, Huzen, Jose | ISBN: 9789013120141 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Scopri Stuurmanskunst op moreel kompas De kunst van het transformeren (deel 1) di Saskia Keereweer, Kees Verhaar, Jose Huzen: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Buy Stuurmanskunst op moreel kompas De kunst van het transformeren (deel 1) (Stuurmanskunst op moreel kompas: over de rol van de bestuurders in het veranderende sociaal domein) 01 by Saskia Keereweer, Kees Verhaar, Jose Huzen (ISBN: 9789013120141) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De kunst van het transformeren Gezamenlijk op weg naar nieuwe zorg voor jeugd gezamenlijk op weg naar nieuwe zorg voor jeugd ....

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Keereweer
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het transformeren / 1 Stuurmanskunst op moreel kompas.pdf

OMSCHRIJVING

Het belang van regie als manier van sturen bij de decentralisaties op het sociaal domein staat volop in de belangstelling. Meestal gaat het dan over de gemeente en de wethouder als regisseur van de transitie en transformatie van de jeugdzorg, de AWBZ, de Participatiewet en niet te vergeten het Passend Onderwijs.De auteurs verbreden en verdiepen het denken over sturing op het sociaal domein. Verbreden omdat ze de rol van alle bestuurders (gemeenten en uitvoeringsorganisaties) centraal stellen, in hun onderlinge relatie en in relatie tot professional en burger. Verdiepen, omdat ze niet alleen ingaan op het goed regelen van die trajecten, maar ook op de vraag wat nu eigenlijk het goede is.De goede bestuurder presenteren zij als stuurman, die stuurt op basis van morele autoriteit verworven in dienstbaarheid aan de gemeenschap. Een dienstbaarheid die onder meer gestalte krijgt, doordat de civil society met behulp van het civic talk de koers op `het goede mee bepaalt.Een prikkelende benadering, die alle bestuurders uitdaagt om in de spiegel te kijken. Wil ik die met goudgalon omrande admiraal zijn, of toch liever een stuurman die dienstbaar aan èn met de gemeenschap koerst op een moreel kompas?

Wil je het boek lezen?De kunst van het transformeren / 1 Stuurmanskunst op moreel kompas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Keereweer. Lezen De kunst van het transformeren / 1 Stuurmanskunst op moreel kompas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN