Citroentje met suiker

Citroentje met suiker - Simone Van Heerde-Keulen | Northernlights300.org

... de titel van een komedieserie uit 1972 bij de KRO, geschreven door Eli Asser met in het eerste seizoen muziek van Joop Stokkermans en in het tweede seizoen muziek van Joop Stokkermans en Ruud Bos samen ... Citroentje met suiker - definitie - Encyclo ... . 47 relaties. Citroentje met suiker [televisieserie] - De serie speelde in een Amsterdams café met de naam "De Kip Met Gouden Eieren". Er werden in totaal 16 afleveringen gemaakt. De serie had nog een vervolg, getiteld Durmazon. == Rolverdeling == == Hoorspel == In 2009 produceert de KRO een hoorspelserie, getiteld "Citroentje met suiker", geïnspireerd op h... Citroenjenever is typisch iets voor oudere mensen, die het drinke ... Citroentje met suiker - Beeld en Geluid Wiki ... . == Rolverdeling == == Hoorspel == In 2009 produceert de KRO een hoorspelserie, getiteld "Citroentje met suiker", geïnspireerd op h... Citroenjenever is typisch iets voor oudere mensen, die het drinken met een schepje suiker: het 'citroentje suiker'. Met 300.000 liter per jaar valt het nog mee, maar het 'cj'tje' wordt steeds ... Het feit dat er suiker in fruit zit betekent echter niet dat je het fruitschap moet overslaan! Van fruit is bewezen dat het goed is voor je gezondheid. Het eten van fruit hangt onder andere samen met een lager risico op diabetes type 2, darmkanker en longkanker. neem ik een citroentje met suiker. Als ik denk aan al dat leed, neem ik een citroentje met suiker. Er is één medicijn, die verdrijft alle pijn en dat is een citroentje met suiker! Anita, de dochter van Bart, is nu met een sauna gestart en weet zich, zo wordt er verteld, geen raad meer met haar zwarte geld. Haar ouders zijn in een gesticht. Citroentje met Suiker nu als hoorspel 19 maart 2009, 12:17. HILVERSUM (ANP) - De KRO zendt vanaf maandag elke werkdag om 13.50 uur het nieuwe radiohoorspel Citroentje met Suiker uit op Radio 5 Nostalgia. Citroentje met Suiker is een nieuw hoorspel gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1972, de spin off van 't Schaep met de 5 Pooten. Citroentje met suiker was de titel van een komedieserie uit 1972 bij de KRO, geschreven door Eli Asser met in het eerste seizoen muziek van Joop Stokkermans en in het tweede seizoen muziek van Joop Stokkermans en Ruud Bos...

INFORMATIE

AUTEUR
Simone Van Heerde-Keulen
DIMENSIE
3,23 MB
BESTANDSNAAM
Citroentje met suiker.pdf

OMSCHRIJVING

Een bundel vol vertellingen in dichtvorm in de Nederlandse en streektaal van Kampen. Elk overgeleverd verhaal, brengt de mens in zijn belevenis tot leven en laat hem voortbestaan. De pen is een krachtig wapen waarmee je van alles van je af kunt schrijven. Het kan zowel haat als liefde beschrijven, verdriet en humor. Elke taal is te respecteren, waarbij het `wat je zegt¿ belangrijker is dan hoe. Poëzie is een creatieve manier om een gebeuren te plaatsen. Verlies wordt er niet minder door, maar als je er mee aan de slag gaat, neem je zelf het stuur over. Een gedicht is een fragment van iets waarvan je het hele verhaal niet hoeft te weten om een indruk te krijgen van wat er speelt. In de afwezigheid van kinderboeken was voor mij het rijmen en spelen met woorden het beste speelgoed. Ook voor iets wat er niet was ben ik dankbaar, het dwong mij er toe mijn eigen creatieve weg in te slaan. Simone van Heerde-Keulen (1948) Altijd op zoek naar de zin van het leven. Woonde 32 jaar in Zuid Afrika en vestigde zich in 2000 weer in Nederland, op zoek naar de verhalen van mensen waarin zij zichzelf en haar moedertaal terugvindt.

Wil je het boek lezen?Citroentje met suiker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone Van Heerde-Keulen. Lezen Citroentje met suiker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN