Bizarre verhalen

Bizarre verhalen - Rianne Lampers | Northernlights300.org

..., ze zag hoe het bloed haar huid verjongde ... Bizarre verhalen - Celtica Publishing ... . De vier meest bizarre verhalen van de afgelopen maand. De afgelopen maand zijn er weer een heleboel vreemde dingen gebeurd. Misschien heb je ze gelezen, maar misschien ook niet. Zo kon je in New York een echt Banksy kunstwerk kopen voor nog geen vijftig euro. Of wat dacht je van dit verhaal. Bizarre verhalen is alleen nog verkrijgbaar via Celtica's Webshop. Bizarre verhalen is geschikt voor lezers ... 1001 Korte Verhalen & Verhaaltjes - Zoek naar bizar ... ... . Bizarre verhalen is geschikt voor lezers vanaf ongeveer zestien jaar, maar is meer bedoeld voor een volwassen publiek. Lees hier alvast het verhaal Spinnentijd om in de stemming te komen! De cover van het boek is ontworpen door Ronald Helmstrijd. Een been breken, een hartaanval of erger. Ieks! Er kan helaas veel misgaan met ons lichaam. Lees hieronder de top 5 meest bizarre medische verhalen ooit. Niet bedoeld voor de zwakke maag. You are warned. De verhalen komen uit het boek 'De vrouw die een tandenborstel inslikte en andere medische ver Lees Bizarre verhalen, een mix van thriller, horror, science-fiction en een vleugje fantasy. Een aantal bizarre verhalen in het kort. Verschoten herfst. Simone vindt de herfst het mooiste jaargetijde, de vallende bladeren ziet zij als haar herfstminnaar. Dit zijn de meest bizarre verhalen van pakketbezorgers. Als je dag in, dag uit bij mensen aanbelt om pakketjes af te leveren, maak je dus nogal wat mee. Door Bente de Bruin. Grappige waargebeurde verhalen. 111 likes. Blunders, grappige, rare verhalen die je graag wilt delen met andere kan je hier neerzetten. Graag geen verhalen met Seks erin! Op zoek naar korte verhalen over bizar? Dan ben je bij 1001KorteVerhalen.nl op de goede plaats, over elk onderwerp zijn de mooiste verhalen te vinden! Complottheorieën, missende symfonieën, huurmoordenaars en verdachte doodsoorzaken: er zijn heel wat rare dingen gebeurd in de klassieke muziekwereld. In de podcast 'Klassieke Mini-Mysteries', een afgeleide van de grotere podcastserie 'Klassieke Mysteries', bespreken Ab Nieuwdorp en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rianne Lampers
DIMENSIE
11,42 MB
BESTANDSNAAM
Bizarre verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Twaalf verhalen over gewone mensen die minder gewoon zijn dan ze lijken. In ''Het spoor bijster'' maak je kennis met een bedrieglijk vriendelijk bejaard echtpaar, in ''Spinnentijd'' leer je Tara kennen, een schriel, angstig meisje dat als de dood voor spinnen is. En dan is er Larry, die een bijzonder Valentijnscadeau maakt voor zijn geliefde. Je leest over een huisdier en toeristen van een andere planeet en in ''Het koffie-cognac débacle'' gaat het zelfs over een invasie van buitenaardse wezens! De wereld waar Simone in ''Verschoten herfst'' in terechtkomt is er één die je liever niet zou binnengaan, net zo min als die waar Gregor in verzeild raakt na een noodlottig ongeval. De wereld van het verhaal ''Tuinstad'' daarentegen is betoverend mooi. Of toch niet helemaal? Nieuwsgierig geworden? Lees ''Bizarre verhalen'', een mix van thriller, horror, science-fiction en een vleugje fantasy.

Wil je het boek lezen?Bizarre verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rianne Lampers. Lezen Bizarre verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN