Applicatieontwikkeling(u) onder architectuur

Applicatieontwikkeling(u) onder architectuur - Et Al Bernhard | Northernlights300.org

... bescherming betekenis bug canoniek capaciteit cloud cloud computing cloudificatie cloudisme complexiteit data datamodel definitie energie energieakkoord enterprise-architectuur Enterprise GIS essentie facebook forrester games GIS GIS-Architect ICT ... 'Onder architectuur' is feitelijk vaak een farce | De ... ... ... Rechtstreeks onder de CIO valt de afdeling Beleid, Architectuur enSupport (BAS). De A van Architectuur wordt ingevuld door het Center ofExcellence Architectuur. Samen met de IT afdelingen Commercie enOntwikkeling, Operatie, Concernstaven, Stations en Testen enInfrastructuur en Operatie is BAS verantwoordelijk voor de IT bij NS.Onze missie is IT innoveert NS. Werken onder Architectuur. In de ICT van Kantoo ... Top Honderd | BEDRIJFSPROCESSEN (u) ONDER ARCHITECTUUR - H ... ... . Samen met de IT afdelingen Commercie enOntwikkeling, Operatie, Concernstaven, Stations en Testen enInfrastructuur en Operatie is BAS verantwoordelijk voor de IT bij NS.Onze missie is IT innoveert NS. Werken onder Architectuur. In de ICT van Kantoorautomatisering en automatisering van grote systemen met een administratieve functie is het al jaren normaal om te werken onder architectuur. Dit betekent dat de architect nadenkt over welke functionele en technische bouwstenen nodig zijn, ... Naar de letter betekent 'onder architectuur gebouwd' dat een erkend architect het bouwwerk heeft ontworpen. Maar bouwmeesters zijn er in vele soorten. Wat ze maken, varieert al even sterk: van zielloze massaproducten tot geniale unica. Dat was nog niet zo toen begin 20ste eeuw de omschrijving 'onder architectuur gebouwd' in zwang kwam. Onder enterprisearchitectuur wordt een architectuur verstaan die een gehele organisatie omvat. Een enterprisearchitectuur beperkt zich niet tot het technische of ICT-domein (functionaliteit, applicaties en infrastructuur), maar maakt juist verbinding met het organisatiedomein, met bedrijfsprocessen, organisatiestructuur, producten en diensten. De Manager Applicatieontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van het systeem Liteweb. Samen met collega's bedenk je nieuwe functionaliteiten en verbeter je de bestaande f... 28-okt-2016 - Bekijk het bord "twee onder een kap" van erikhuls op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Huizen, Nieuwbouw, Architectuur. Met de inzet van professionele trainers uit de praktijk en cursusmateriaal voorzien van veel praktische opdrachten helpen wij u graag verder uw doelen te bereiken. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht als u meer wilt weten over data warehouse concepten of Enterprise architectuur. Vijfhart garandeert u kwalitatief hoogwaardige trainingen. 42 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop architectuur op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig architectuur...

INFORMATIE

AUTEUR
Et Al Bernhard
DIMENSIE
8,70 MB
BESTANDSNAAM
Applicatieontwikkeling(u) onder architectuur.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek belicht applicatieontwikkeling onder architectuur in een brede context. Er is gekozen voor een probleemgestuurde benadering. Puttend uit de ruime ervaring die binnen Ordina is opgedaan met applicatieontwikkeling, zowel zonder als onder architectuur, geven de auteurs de lezer inzicht in de bijdrage die architectuur kan leveren aan de beheersing van problemen rond de inzet van ICT. Architectuur dient daarbij primair als middel om te sturen op kwaliteit bij veranderingsprocessen. Een belangrijke conclusie is dat de effectiviteit van architectuurtrajecten voor een belangrijk deel afhangt van zowel de (technische en communicatieve) kwaliteiten van de opererende architecten, als de visie op architectuur die gedragen wordt door het management. De doelgroep van dit boek bestaat dan ook uit managers en automatiseerders, tussen wie het een brug tracht te slaan.

Wil je het boek lezen?Applicatieontwikkeling(u) onder architectuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Et Al Bernhard. Lezen Applicatieontwikkeling(u) onder architectuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN