Twintig over twaalf

Twintig over twaalf - Daniel Galera | Northernlights300.org

...Emiliano en Andrei. Toen waren ze onsterfelijk en zetten ze samen het internet in vuur en vlam met een digitaal magazine dat een culthit werd ... Twintig over twaalf - Daniel Galera | Boeken.com ... . Twintig over twaalf Schrijver: Daniel Galera (Brazilië) Soort boek: Braziliaanse roman Origineel: Meia-noite e vinte (2016) Nederlandse vertaling: Piet Janssen Uitgever: Atlas Contact Verschenen: 4 julii 2019 Omvang: 222 pagina's Uitgave: Paperback / Ebook Waardering redactie: ∗∗∗∗∗ (uitstekend) Recensie roman: Galera schetst een portret van het leven de jonge culturele elite van ... Twintig over twaalf. 4,6. Auteur: Daniel Galera. E-book op Bol.com (€ 12,99) Tweeten. Omschrijving Twintig over twaalf. Eind jaren nege ... Twintig over twaalf - Daniel Galera ... ... Twintig over twaalf. 4,6. Auteur: Daniel Galera. E-book op Bol.com (€ 12,99) Tweeten. Omschrijving Twintig over twaalf. Eind jaren negentig waren ze onsterfelijk: Aurora, Antero, Emiliano en Andrei. Toen hadden ze samen het internet in vuur en vlam gezet met een digitaal magazine dat een cult-hit werd. Twintig over twaalf direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Vaak wordt het woorddeel honderd in de uitspraak weggelaten. 1250 wordt dan gelezen als 'twaalf vijftig', 1694 als 'zestien vierennegentig', 1914 als 'negentien veertien' enzovoort. Jaartallen in de eenentwintigste eeuw worden door de meeste mensen met 'tweeduizend' uitgesproken: 2001 ('tweeduizend (en) een'), 2012 ('tweeduizend (en) twaalf'), 2020 ('tweeduizend twintig') enzovoort. Genetici van het Radboudumc zochten meer dan twintig jaar naar de oorzaak van het gehoorverlies bij 63 leden van twaalf families. Nu die oorzaak bekend is, verwachten zij dat er nog zo'n 13.000 landgenoten zijn met de afwijking, waarvan er 9.000 daadwerkelijk klachten hebben. De studie is gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Journal of Medical Genetics. Bestel Twintig over twaalf van Daniel Galera. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Twintig over twaalf' van Daniel Galera is een tijdloze roman over een groep vrienden in de jaren negentig: Aurora, Antero, Emiliano en Andrei. Toen waren ze onsterfelijk en zetten ze samen het internet in vuur en vlam met een digitaal magazine dat een culthit werd. 'Twintig over twaalf' van Daniel Galera is een tijdloze roman over een groep vrienden in de jaren negentig: Aurora, Antero, Emiliano en Andrei. Toen waren ze onsterfelijk en zetten ze samen het internet in vuur en vlam met een digitaal magazine dat een culthit werd. Nu, bijna twee decennia later, zorgt de dood van Andrei […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Galera
DIMENSIE
4,87 MB
BESTANDSNAAM
Twintig over twaalf.pdf

OMSCHRIJVING

"Twintig over twaalf' van Daniel Galera is een tijdloze roman over een groep vrienden in de jaren negentig: Aurora, Antero, Emiliano en Andrei. Toen waren ze onsterfelijk en zetten ze samen het internet in vuur en vlam met een digitaal magazine dat een culthit werd. Nu, bijna twee decennia later, zorgt de dood van Andrei voor een hernieuwd contact tussen de drie overgebleven vrienden. Andrei was een grote naam in de Braziliaanse literatuur geworden. Toch is er weinig bekend over zijn leven, en het weinige dat wel openbaar is lijkt door hemzelf gemanipuleerd. Zijn dood stelt zijn grote lezerspubliek – maar vooral zijn drie vrienden – voor een raadsel. Wie was Andrei echt? Was hij hun vriend, of heeft hij hen wellicht voor eigen doeleinden gebruikt?

Wil je het boek lezen?Twintig over twaalf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Galera. Lezen Twintig over twaalf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN