Good business voor KMO's (E-boek)

Good business voor KMO's (E-boek) - Louis Schoofs | Northernlights300.org

...hecklist - Goede praktijken voor KMO's" is gebaseerd op de Good Practice Checklist for Small Business, 2nd Edition van het Small and Medium Practices (SMP) Committee , uitgegeven door de International Federation of Accountants (IFAC ... Good business voor KMO's: Waarom je beter geen korting ... ... ... Zonder Human Resources beleid (HR beleid) geen succesvolle onderneming. Voor grote organisaties is dit een gegeven, maar voor KMO's geen vanzelfsprekendheid. De noodzaak aan een HR beleid in een KMO Het is duidelijk dat de complexiteit toeneemt wanneer een KMO evolueert van een eenmanszaak naar een professionele organisatie. Ook op vlak van het organiseren van […] Good business voor KMO's van Louis Schoofs, 9789401430852 voor € 21,99 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Good business geeft het antwoord op deze vraag. Ontdek jouw 'gat in ... Good business voor KMO's (E-boek), Louis Schoofs - Ebook ... ... . Ook op vlak van het organiseren van […] Good business voor KMO's van Louis Schoofs, 9789401430852 voor € 21,99 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Good business geeft het antwoord op deze vraag. Ontdek jouw 'gat in de maatschappij' en bouw een sterk en betekenisvol merk met de aanpak in dit boek. Laat je inspireren door alle voorbeelden en kies er ook voor om een positieve impact en winst tegelijk te maken, de wereld is er klaar voor. Business for good is ook goed voor de business. Feit is wel dat dit soort mooie merken hun 'business' anders, breder formuleren dan de klassieke merken die vooral en slechts marktleider in hun productcategorie willen worden. De avond bevestigde eens te meer dat er een nieuw soort merk aan het ontstaan is....

INFORMATIE

AUTEUR
Louis Schoofs
DIMENSIE
4,23 MB
BESTANDSNAAM
Good business voor KMO's (E-boek).pdf

OMSCHRIJVING

Out of the box denken geeft jouw KMO een slimme voorsprong WAT KUNNEN MANAGERS LEREN VAN CLOWNS? HOE WORDEN KLANTEN AMBASSADEURS? WAT MAAKT VAN EEN ONDERNEMING EEN GOOD BUSINESS? Sinds de tijd van de dorpswinkels is er veel veranderd voor bedrijven. We shoppen vandaag altijd en overal en willen op de juiste manier geholpen worden. Enkel wie zich aanpast aan de wensen van de klant blijft boven water. Dat kan enkel wanneer een KMO drie essentiële elementen combineert: good leadership, good value en een good place to work. Die elementen maken van je bedrijf een good business. Een goed manager is daarbij als een clown: hij durft tegen de grond te gaan, is altijd bereid om het niet te weten, maar is wel alert voor elk signaal. Dit boek vertrekt van het DNA van je bedrijf en verbindt het met harde cijfers, organisatiecultuur, welbevinden van medewerkers en wensen van klanten. Zo achterhaal je wat voor klanten echt een verschil maakt en hoe authenticiteit je businessproces succesvol kan aansturen.

Wil je het boek lezen?Good business voor KMO's (E-boek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis Schoofs. Lezen Good business voor KMO's (E-boek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN