Functioneel en strategisch schrijven

Functioneel en strategisch schrijven - H. van Belle | Northernlights300.org

...trategisch schrijven. Adviezen en oefeningen op tekstniveau BELLE HILDE VAN, ANNE REYNDERS Uitgeverij Acco C ... Functioneel en strategisch schrijven. Adviezen en ... ... .V. Non-fictie, informatieve boeken 10-daagse cursus die je voorbereidt op de functie van Functioneel Beheerder. De cursus bestaat uit de onderdelen BiSL, Klantgerichtheid, IT beheer, Testen & Toetsen, de wijzigingsketen, omgaan met veranderen en functioneel ontwerp. Dit boek had ik nodig tijdens mijn bachelor Toegepaste Taalkunde. Weinig gebruikt, nog in goede staat. Prijs: 8 euro Extra kosten voor verzending Strategische innovatie en ... Drie pijlers van interactief taalonderwijs ... . Weinig gebruikt, nog in goede staat. Prijs: 8 euro Extra kosten voor verzending Strategische innovatie en data-driven. Strategisch Informatiemanagement en data-driven zijn twee termen die regelmatig in één adem worden genoemd. Steeds meer organisatie willen tegenwoordig immers data-driven zijn. Toch verschilt het per branche en zelfs per organisatie in hoeverre dit realistisch is, gezien de volwassenheid van de ... Request PDF | Functioneel en strategisch schrijven : adviezen en oefeningen op tekstniveau | Schrijven kun je leren. Als je maar niet alles tegelijk wilt doen. In dit handboek wordt het proces van ... Gladwell Academy en IV-experts.com trekken nu enkele maanden samen op in het aanbieden van trainingen Informatiemanagement en Functioneel Beheer. Sirona de Ruiter schoof aan met Patrick van Zandwijk en Aranea de Jager om de nieuwe indeling op drie trainingsniveaus te bespreken.. Sirona: "Het optuigen van deze trainingen met Gladwell Academy was tot dusver geweldig voor ons als consultants....

INFORMATIE

AUTEUR
H. van Belle
DIMENSIE
9,13 MB
BESTANDSNAAM
Functioneel en strategisch schrijven.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijven kun je leren. Als je maar niet alles tegelijk wilt doen. In dit handboek wordt het proces van het schrijven tot een reeks deeltaken herleid, beginnend bij de oriëntatie en eindigend bij de afwerking. Bij elk van die rondes sluiten specifieke adviezen en oefeningen aan. Succesvolle schrijvers weten dat een functionele tekst meer is dan een correcte tekst. In elke ronde van het schrijfproces houden ze rekening met de verwachtingen van hun lezers. Zo kunnen ze teksten maken die echt werken. Dit boek biedt een aantal schrijfoefeningen op tekstniveau die in een realistische context opgezet zijn. Die cases bevatten ook tekstanalyses, checklists, becommentarieerde teksten en herschrijfadviezen op het vlak van informatieselectie, structuur en stijl. Dit oefenboek is in de eerste plaats bedoeld voor het hoger onderwijs, specifiek voor taal- en communicatiegerichte opleidingen. Daarnaast kan het gebruikt worden door iedereen die functioneler en strategischer wil leren schrijven.

Wil je het boek lezen?Functioneel en strategisch schrijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. van Belle. Lezen Functioneel en strategisch schrijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN