De veerbootoorlog

De veerbootoorlog - Marcel Metze | Northernlights300.org

...standers mijden elkaar en veel Terschellingers durven zich publiekelijk niet meer uit te spreken over hun voorkeur voor de EVT of rederij Doeksen ... Veerbootoorlog op Terschelling beslechten kost negen ... ... . En zo kwam de veerbootoorlog na zes jaar ten einde. Toch nog onverwachts. Vorige week ketsten besprekingen tussen rijk, EVT en Doeksen nog af. Mansveld overlegt met rederijen over veerbootoorlog. Staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur) wil snel praten met de partijen die betrokken zijn bij het conflict met de veerdiensten van en naar Terschelling. Ze heeft dat vrijdag aangekondigd in een brief aan de Tweede Kamer. Redactie 31 januari 2014, 16:49 De overeenkomst van gisteravond om de conce ... bol.com | De veerbootoorlog, Marcel Metze | 9789051944464 ... ... . Ze heeft dat vrijdag aangekondigd in een brief aan de Tweede Kamer. Redactie 31 januari 2014, 16:49 De overeenkomst van gisteravond om de concessie voor Rederij Doeksen en Wagenborg definitief te maken en de Staat en Rederij Doeksen EVT uitkopen, krijgt positieve reacties. De overeenkomst brengt rust in de soms zo genoemde 'Veerbootoorlog'. Hieronder een samenvatting van de reacties van betrokken partijen. Alex 023 De groene rivier boek Rafael Moralès epub. Als Het Hart Nog Slaat download PDF Aino Trosell. Amsterdam .pdf download Ewout Huibers. Anatomie, fysiologie en pathologie boek .epub K. Kok. ANWB Extra / Samos .pdf download Klaus Bötig. Apostolische vaders deel 1 ebook - A.C. Duker .pdf. Buy De veerbootoorlog: kroniek van een uitgelokt conflict 01 by Marcel Metze (ISBN: 9789051944464) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Het beroemde gedicht 'Faderpaard' van de onlangs overleden Friese dichter Tsjebbe Hettinga vormt het uitgangspunt voor een groot muziekspektakel met 100 Friese paarden in Leeuwarden. NPO. Fryslân DOK. Het verdeelde eiland: de veerbootoorlog op Terschelling ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel Metze
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
De veerbootoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

De veerbootoorlog op de route Harlingen - Terschelling. Een onderzoek: David tegen Goliath? Of slecht overheidsbeleid?Veel Nederlanders voelen zich pas echt op vakantie als ze water oversteken: bijvoorbeeld de Waddenzee tussen Harlingen en Terschelling.Op deze woelige zee woedde in de afgelopen jaren een ware oorlog. Op commando van Brussel moest er concurrentie komen op de veerdienst - en die kwam er.De betrokken overheden wisten niet goed wat ze ermee aan moesten. Wat speelde zich precies af in deze bittere strijd? Onderzoeksjournalist Marcel Metze analyseert scherpzinnig de gang van zaken en concludeert dat de overheid het conflict grotendeels zelf heeft uitgelokt. Een fascinerende kroniek van een uitgelokt conflict: De veerbootoorlog.Marcel Metze (59) is een onafhankelijk onderzoeker, journalist en auteur van onder meer Kortsluiting (over Philips), De Geur van Geld (over de banken), De Stranding (over het CDA), Let's make things better (over Philips) en Veranderend Getij (over Rijkswaterstaat). Van zijn boeken werden in totaal tenminste 160.000 exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?De veerbootoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel Metze. Lezen De veerbootoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN