De Grote Transformatie

De Grote Transformatie - Karen Armstrong | Northernlights300.org

...905 7 "Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet ... De grote transformatie - Rainbowexpress ... ." Karl Polanyi, de grote transformatie. de Nederlandse Boekengids 15 november 2017 16 november 2017 351. Karl Polanyi's meesterwerk The Great Transformation spreekt drie├źnzeventig jaar na publicatie nog altijd tot de verbeelding. Een belangrijke sleutel ligt bij de landbouw (Bron: Kars Veling) Brief aan de regering: Geachte excellenties, 2019 was het jaar van de stikstofcrisis. Laten we 2020 maken tot het jaar van de grote transformatie. De ti ... Transformatie - Wikipedia ... . Laten we 2020 maken tot het jaar van de grote transformatie. De tijd van schaalvergroting en intensivering is voorbij, terwijl het toekomstbeeld voor de boer van morgen nog niet scherp is. De grote transformatie L. Carroll & T. Kenyon Belangrijke informatie voor de komende aardeveranderingen van 2012 en daar voorbij. De Grote Transformatie brengt veel bronnen van belangrijke informatie bijeen over de veranderingen die plaatsvinden in onze wereld, in onszelf, en de evolutie van bewustzijn die plaatsvindt tot het jaar 2012 en daarna. De grote transformatie is een wervelende ontdekkingsreis naar de vroege ervaringen van de mensheid, hun verlangens, zelf opgelegde plichten en inspirerende oplossingen. Geschreven in de kenmerkende Armstrong-stijl, erudiet en uiterst toegankelijk, is dit boek een fascinerende analyse van de religieuze en filosofische wortels van de menselijke ......

INFORMATIE

AUTEUR
Karen Armstrong
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
De Grote Transformatie.pdf

OMSCHRIJVING

In De grote transformatie beschrijft Karen Armstrong de cruciale periode in de geschiedenis waarin de vier grote wereldgodsdiensten zijn ontstaan. De grote transformatie is een wervelende ontdekkingsreis naar de vroege ervaringen van de mensheid, hun verlangens, zelf opgelegde plichten en inspirerende oplossingen. Geschreven in de kenmerkende Armstrong-stijl, erudiet en uiterst toegankelijk, is dit boek een fascinerende analyse van de religieuze en filosofische wortels van de menselijke beschaving.'Een monumentaal epos van de geest, een intrigerende speurtocht [...] en een magistraal hoogtepunt in dit toch al veelgeprezen oeuvre.' - DE VOLKSKRANT'Wie de godsdienst van zijn Marokkaanse buurman beter wil leren kennen, leest bij voorkeur Karen Armstrong.' - DE MORGENKaren Armstrong is een van de vooraanstaandste en meest gelezen auteurs op het gebied van religie. Op haar naam staan internationale bestsellers als Een geschiedenis van God (1995), De strijd om God (2000), Islam (2001) en De grote transformatie (2005). Haar werk is vertaald in veertig talen. Sinds 11 september 2001 is Armstrong een veelgevraagd deelnemer aan conferenties en panels over de hele wereld.

Wil je het boek lezen?De Grote Transformatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Armstrong. Lezen De Grote Transformatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN