Stuurloos

Stuurloos - Yrsa Sigurdardottir | Northernlights300.org

...: Stuurloos Bericht delen via: Kopieer link ... Stuurloos eBook door Cecilia Campos - 9789082738513 ... ... . Naar clipboard gekopieerd Categorie: Voorbeurs, Beurs vandaag. Door Arend Jan Kamp. op 13 mei 2020 08:05. Views: 15.612 ... 'Stuurloos' is het zesde deel in de serie rond Thóra (als ik het goed begrepen heb, verschijnt het vijfde deel pas volgend jaar in Nederlandse vertaling). Erg jammer om te zien dat de Nederlandse tekst gebaseerd is op de Engelse vertaling en niet op de originele IJslandse tekst. Het boek is perfect als losstaand verhaal ... ssk-stuurloos.nl ssk stuurloos - shantykoor schiedam ... . Het boek is perfect als losstaand verhaal leesbaar. stuurloos. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden. Je zoekopdracht is bewaard, zodat kan worden onderzocht of stuurloos bij een volgende aanvulling met passende synoniemen kan worden opgenomen.. bij andere sites: Stuurloos. 'Mama is dood.' Het hoge stemmetje van het kind was ongemakkelijk helder. 'Papa is dood.' Het werd erger. 'Adda is dood. Bygga is dood.' Het kind zuchtte diep en klemde zich om het been van haar oma. 'Allemaal dood.' Een jacht arriveert in de haven van Reykjavik zonder passagiers aan boord. Wat is er gebeurd met de bemanning en de familie die zich op het schip bevonden toen het ... Stuurloos (Onbekende bindwijze). Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling o...

INFORMATIE

AUTEUR
Yrsa Sigurdardottir
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
Stuurloos.pdf

OMSCHRIJVING

'Mama is dood.' Het hoge stemmetje van het kind was ongemakkelijk helder. 'Papa is dood.' Het werd erger. 'Adda is dood. Bygga is dood.' Het kind zuchtte diep en klemde zich om het been van haar oma. 'Allemaal dood.'Een jacht arriveert in de haven van Reykjavik zonder passagiers aan boord. Wat is er gebeurd met de bemanning en de familie die zich op het schip bevonden toen het vertrok uit Lissabon? Advocate Thora Guðmundsdottir duikt in de zaak.

Wil je het boek lezen?Stuurloos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yrsa Sigurdardottir. Lezen Stuurloos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN