Schildpadden tot in het oneindige

Schildpadden tot in het oneindige - John Green | Northernlights300.org

...n de verstikkende spiraal van haar gedachten ... Schildpadden tot in het oneindige | Boekmama ... . Schildpadden tot in het oneindige, de nieuwe jongerenroman van John Green, is de hier en daar hilarische, hier en daar somber stemmende beschrijving van leven met een ongeneeslijk angstsyndroom. Zoals in al zijn boeken bieden onvoorwaardelijke vriendschap en intellectuele humor tegenwicht. Schildpadden tot in het oneindige (Dwarsligger) Top; Dwarsligger Nederlands. Schildpadden tot in het oneindige. John Gr ... Schildpadden tot in het oneindige van John Green | Boek en ... ... . Schildpadden tot in het oneindige. John Green (auteur), Aleid Van Eekelen-Benders (vertaler) +1 × Zet op lijst ... Schildpadden tot in het oneindige Inclusief opdrachten Docentinformatie Green, John 2017; Over deze site. Home; Contact; Colofon; Websitevoorwaarden; Ik wil niet meer worden gevolgd door Google Analytics Klik hier voor opt-out. Let op, deze functie werkt niet op mobiele apparaten ... Schildpadden tot in het oneindige / John Green ; vertaald uit het Engels: Aleid van Eekelen-Benders Aza Holmes (consequent 'Holmesy' genoemd door haar enige en… Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten. Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten. Titel: Schildpadden tot in het oneindige Auteur: John Green Uitgeverij: Gottmer ISBN: 9789025768539 Aantal bladzijdes: 303 Verschijningsdatum: oktober 2017 Flaptekst Al sinds haar jeugd kampt Aza Holmes met hevige angsten. Soms twijfelt ze zelfs wie er aan het roer staat in haar leven: zij of haar dwanggedachten. Als Aza en haar beste vriendin Daisy het… Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten. Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten....

INFORMATIE

AUTEUR
John Green
DIMENSIE
3,43 MB
BESTANDSNAAM
Schildpadden tot in het oneindige.pdf

OMSCHRIJVING

Bijna zes jaar na het overweldigende succes van Een weeffout in onze sterren schrijft John Green met Schildpadden tot in het oneindige opnieuw een briljante en onvergetelijke roman. Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats. Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten. In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza met verpletterende directheid: 'Dit is mijn eerste poging om openlijk te schrijven over de stoornis waar ikzelf sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar gaat wel degelijk ook over mij persoonlijk.In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza. Dat doet hij met verpletterende directheid.Lees hier het hele artikel over Schildpadden tot in het oneindige.

Wil je het boek lezen?Schildpadden tot in het oneindige in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Green. Lezen Schildpadden tot in het oneindige Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN