De mijnen gingen open de mijnen gingen dicht

De mijnen gingen open de mijnen gingen dicht - Brey | Northernlights300.org

...t lit. opg Uitg. in opdracht van ICOB, Alphen aan den Rijn Oorspr ... De clubs gingen open en meteen was het virus terug in Zuid ... ... . uitg.: Baarn [etc.] : In den Toren [etc.], 1981. - (Anthosboeken) De mijnen gingen dicht. Tips. 1) Monseigneur Wiertz spreekt van 11:44 tot 12:19 over de sluiting van de mijnen. 2) Van 16:58 tot 18:22 wordt aandacht besteed aan het nieuwe motto 'van zwart naar groen'. De littekens van de mijnbouw in het Limburgse landschap dienen te verdwijnen. De mijnen gingen open de mijnen gingen dicht: Taal: Nederlands ... De Mijnen gingen open, De mijnen gingen dicht - Kerkrade, KGV ... . De mijnen gingen open de mijnen gingen dicht: Taal: Nederlands : Uitgever: De Hoeve: Bijzonderheden: 1991, 2e dr. 190p. geïll. geb. (met stofomslag) Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten) Meer info: Sphinx uit Groningen . Niet alle boeken staan in de winkel. Wilt U ... Boekwerk door Brey, Bert.. Het wordt uitgegeven in 1981 door Anthos boeken, uitgeverij In den Toren, Baarn, uitgeverij Kosmos Amsterdam. ISBN-9060745248 info: KB.Het boek verhaalt in goed onderbouwde hoofdstukken over de opkomst en de sluiting van de mijnen. Te koop het boek van Bert Breij - DE MIJNEN GINGEN OPEN DE MIJNEN GINGEN DICHT. Gebonden,192 pagina's, rijk geïllustreerd...

INFORMATIE

AUTEUR
Brey
DIMENSIE
7,96 MB
BESTANDSNAAM
De mijnen gingen open de mijnen gingen dicht.pdf

OMSCHRIJVING

Geen enkele Nederlandse Industrie is zo snel opgekomen als de mijnindustrie in Limburg. Geen enkele industrie ook verdween zo snel. In dit boek wordt over de opbouw, de glorie en de afbraak verteld van deze industrie, die het verleden en de toekomst van vele Limburgers bepaalde. Vooral van de duizenden kompels en hun gezinnen. Wie waren die kompels? Wat dachten en deden ze? Wie bepaalde hun leven? Waarom moesten ze verdwijnen? En wie besliste dat? Een boek vol nostalgie en keiharde feiten.

Wil je het boek lezen?De mijnen gingen open de mijnen gingen dicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brey. Lezen De mijnen gingen open de mijnen gingen dicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN