De Basis Spreekt

De Basis Spreekt - Patrick Vander Weyden | Northernlights300.org

...hter en op de scène maar ook hoe fijn het publiek zich voelde in de zaal, hoe geboeid en begeesterd zij al die ... de Basis - Zondag sprak Jurrien over een onderwerp waar... ... ... Hanneke Poot spreekt over 'Bewegen is de basis' bij kinderen GEMERT - Kinderfysiotherapeute, psychomotorisch remedial teacher en docente mevrouw Hanneke Poot (bekend van het tv-programma 'De Monitor' februari 2016) komt op donderdagavond 2 november om 20:00 uur spreken in de grote zaal van Dientje Wijn in Gemert. Zondag sprak Jurrien over een onderwerp waar niet altijd makkelijk over wordt gepraat; seks. Zie hieronder een ... De basis spreekt: onderzoek naar de leden, mandatarissen ... ... . Zondag sprak Jurrien over een onderwerp waar niet altijd makkelijk over wordt gepraat; seks. Zie hieronder een grappig fragment, wil je de hele dienst... De binnenwereld spreekt direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Hier kun je met de handigste en meest voorkomende eenvoudige zinnen oefenen. Zo kun je je jezelf overhoren: Houd je muis stil op de zin, dan zie je de Duitse vertaling! Bedenk eerst voor jezelf het antwoord, zeg het hardop Trump spreekt een taal die de regio begrijpt. ... Iran claimt dat het tachtig Amerikaanse soldaten heeft gedood bij de aanval op de basis in Irak; de VS zeggen dat er geen slachtoffers zijn gevallen. De Amerikaanse politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij op een militaire basis in Texas. De schutter kwam daarbij om het leven en een soldaat raakte lichtgewond. De FBI spreekt van ... Workshop Spreken zonder Stress Deze workshop is voor iedereen die stress, angst, of gedoe ervaart bij het spreken in het openbaar. Als je al een tijdje iets wil doen aan je spreekstress en het er maar steeds niet van komt....

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Vander Weyden
DIMENSIE
5,99 MB
BESTANDSNAAM
De Basis Spreekt.pdf

OMSCHRIJVING

Niet zelden verwijzen politici en opiniemakers naar de mening van de basis. Meestal zijn die uitspraken gebaseerd op beperkte indrukken en selectieve gesprekken.In dit boek werd voor het eerst in de geschiedenis van sp.a een representatief leden- en mandatarissenonderzoek uitgevoerd. Bij niet minder dan 1.000 leden én 1.000 mandatarissen werd een zeer uitgebreide vragenlijst afgenomen. We krijgen een duidelijk inzicht in het profiel van beiden, hun motieven voor lidmaatschap en hun mening over de werking van sp.a.De gegevens uit dit onderzoek worden bovendien gekoppeld aan het post-electoraal verkiezingsonderzoek waardoor een vergelijking tussen leden, mandatarissen en (ex-) kiezers mogelijk wordt. Deze uitgave verschaft een inzicht in de waarden, normen, opinies en attitudes die leden, mandatarissen en (ex-) kiezers delen en verdelen.Diepgaande analyses en de representativiteit van het onderzoek maken dit dan ook een uniek referentiewerk over sp.a.Over de auteurs:PATRICK VANDER WEYDEN is doctor in de politieke en sociale wetenschappen en deeltijds docent aan de Universiteit Gent. Hij doet onderzoek naar methoden en technieken in de sociale wetenschappen, politieke partijen, kiessystemen en democratiseringsprocessen in binnen- en buitenland. Hij is hoofdredacteur van het tijdschrift Samenleving en Politiek, en de oprichter van het onafhankelijke onderzoeksbureau FocusUP.KOEN ABTS is politiek socioloog aan het Instituut voor Sociaal en Politiek Opi nieonderzoek van de K.U.Leuven. Dit jaar verdedigt hij zijn proefschrift met als titel Maatschappelijk onbehagen en etnopopulisme, waarin hij zowel the oretisch als empirisch ingaat op de relatie tussen moderniteit, ressentiment, etnocentrisme, politiek cynisme en extreemrechts stemgedrag. Daarnaast pu bliceert hij ook over populisme, euroscepticisme en surveyonderzoek.Lees ook het artikel over dit boek in De Standaard online (21 april 2010)

Wil je het boek lezen?De Basis Spreekt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Vander Weyden. Lezen De Basis Spreekt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN