Bedrijfseconomie

Bedrijfseconomie - Henk Fuchs | Northernlights300.org

...r vind je alle informatie om te kunnen starten ... HBO Bachelor Bedrijfseconomie | NCOI Opleidingen en Trainingen ... . Bedrijfseconomie in Balans is dé methode voor het vak bedrijfseconomie havo en vwo bovenbouw. Het eerste examen bedrijfseconomie, ondernemerschap en financiële zelfredzaamheid is in 2020 voor havo en 2021 voor vwo. Met je diploma Finance & Control (Bedrijfseconomie) ben jij klaar voor een uitdagende baan in het hart van een bedrijf of organisatie. Je houdt je bezig met het administratieproces, je beheert de financiën en je maakt risicoanalyses. Aanmelden voor de opleiding Bedrijfseconomie ... Bedrijfseconomie - Wikipedia ... . Aanmelden voor de opleiding Bedrijfseconomie is niet meer mogelijk. Je kunt je aanmelden voor de nieuwe bacheloropleiding Finance & Control in de voltijdvariant of deeltijdvariant.. Vanwege een landelijke herordening van economische bacheloropleidingen is een groot aantal opleidingen van naam veranderd. De opleiding Bedrijfseconomie is landelijk van naam veranderd en heet nu Finance & Control. Als het buiten stormt, houdt de bedrijfseconoom het roer financieel recht. Daarmee schept hij of zij de voorwaarden voor stabiliteit, betrouwbaarheid en groei. Bedrijfseconomie; Deze opleiding heet tegenwoordig Finance & Control. De inhoud van de opleiding is hetzelfde gebleven. Je leert hoe je geldstromen in de gaten houdt, begrotingen en financiële analyses maakt en op grond daarvan adviezen geeft in managementrapportages. Locatie Sittard Finance, Control, Bedrijfseconomie (vt). Je bent de spil in een organisatie. Brengt mensen, middelen, informatie, afdelingen en processen bij elkaar. Bedrijfseconomie (fiscaal) Vak. 2019-2020. Toegangseisen. Geen. De stof van het vak bedrijfswetenschappen (onderdeel Onderneming en Recht) wordt bekend verondersteld. Beschrijving. Een fiscalist zal regelmatig worden geconfronteerd met door ondernemingen verstrekte gegevens. In de bacheloropleiding Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam spelen maatschappelijke thema's een grote rol. Consumenten, managers, ambtenaren… allemaal nemen ze beslissingen die de welvaart en de samenleving waarin wij leven beïnvloeden. De hbo-opleiding bedrijfseconomie leidt je in drie of vier jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Science (BSc). Je kunt de opleiding bedrijfseconomie ook als Ass...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Fuchs
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
Bedrijfseconomie.pdf

OMSCHRIJVING

Bedrijfseconomie 3e druk is een boek uitgegeven bij Uitgeverij van Vlimmeren B.V.. ISBN 9789462872486 PDB Bedrijfseconomie sluit aan bij de nieuwe exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals vanaf januari 2013 zal worden geëxamineerd. Met ingang van 1 januari 2013 heeft de Associatie voor Praktijkexamens nieuwe exameneisen geformuleerd voor de opleiding PDB. Het examen bestaat, naast Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) uit vier modules:- Financiële administratie- Kostprijscalculatie- Bedrijfseconomie- PeriodeafsluitingSPD Bedrijfseconomie sluit volledig aan bij de gelijknamige module uit het examenprogramma en behandelt onderwerpen als:- Kosten- en opbrengstberekeningen- Interestberekeningen- Aandelen en obligaties- KengetallenDe in dit boek behandelde stof wordt geëxamineerd zonder gebruik te maken van een computer. De student moet echter wel in staat zijn computeroutput te lezen, beoordelen en eventueel corrigeren. Daarom wordt ook hieraan de nodige aandacht besteed. Bij alle onderwerpen uit de theorie zijn opgaven ontwikkeld. Deze opgaven zijn gebundeld in het bijbehorende Bedrijfseconomie, opgaven. Per paragraaf, van het theorieboek, staat aangegeven welke opgaven uit het opgavenboek aansluiten bij de besproken stof.

Wil je het boek lezen?Bedrijfseconomie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Fuchs. Lezen Bedrijfseconomie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN