Onze strafpleiters

Onze strafpleiters - Margot Vanderstraeten | Northernlights300.org

...stine Mussche en Kris Luyckx schetsen een genuanceerd beeld van 'Het geweten van onze strafpleiters' ... Onze strafpleiters : 14 assisenpleiters over hun vak, het ... ... . Onze strafpleiters (Paperback). Zeven jaar geleden, nog voor Canvas uitpakte met de reeks Strafpleiters, sprak Margot Vanderstraetenal met twaalf... Onze strafpleiters 14 assisenpleiters over hun vak, het geweten en onze toekomst 'Onze strafpleiters, 14 assisenpleiters over hun vak, het geweten en onze toekomst' door Margot Vanderstraeten - Onze prijs: €21,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. De Strafpleiters staan u met raad en daad bij en gaan direct over tot actie! ... Dit is een veel g ... Onze strafpleiters - Boeken - Houtekiet ... . De Strafpleiters staan u met raad en daad bij en gaan direct over tot actie! ... Dit is een veel gestelde vraag in onze strafrechtpraktijk en het antwoord op deze vraag is afhankelijk van de concrete omstandigheden van het geval. Wij zullen daar in deze blog nader op in gaan. Onze strafpleiters. Zeven jaar geleden, nog voor Canvas uitpakte met de reeks Strafpleiters, sprak Margot Vanderstraeten al met twaalf vooraanstaande... "In naam van de veiligheid leveren we in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Margot Vanderstraeten
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
Onze strafpleiters.pdf

OMSCHRIJVING

Zeven jaar geleden, nog voor Canvas uitpakte met de reeks Strafpleiters, sprak Margot Vanderstraeten al met twaalf vooraanstaande strafpleiters over hun vak, dat ook hun passie is. Hoe verdedigen ze een zware crimineel en waarom? Is waarheid belangrijk en bestaat waarheid wel? Wat denken ze over levenslang en over de cel als straf en als voorbereiding op de maatschappij? Hoe staan ze tegenover de lokroep van de media? Hoezeer vlooien ze de fb-profielen van de juryleden van assisenzaken uit, en in hoeverre zetten ze die kennis in om de jury te bespelen? Waarom denkt de buitenwereld dat ze haaien zijn? Hoe betaalbaar is justitie, en heeft het systeem wel een geweten als niet iedereen dezelfde verdediging kan betalen? Wat betekent het geweten voor iemand die beroepshalve de hele tijd met zijn voeten in de misdaad staat? Wat betekent het om hun beroep in eer en geweten uit te voeren? Is het een eer om een terrorist die een moorddadige aanslag pleegde, te verdedigen? En is een topweek een week met een hoog aantal moorden? Met meesters Jef Vermassen, Piet Van Eeckhaut, Nina Van Eeckhaut, Sven Mary, Walter Van Steenbrugge, Christine Mussche, Geert Jaspaert, Vic Van Aelst, Katrien Van der Straeten, Hans Rieder, Kris Luyckx, Adam Miskovic, Paul Quirynen, Marc Uyttendaele.Meer boeken van AMargot Vanderstraeten.

Wil je het boek lezen?Onze strafpleiters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margot Vanderstraeten. Lezen Onze strafpleiters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN