Kinderen van Chronos

Kinderen van Chronos - Pieter Aspe | Northernlights300.org

...lijk wordt ontdekt in de tuin van De Love, een gerestaureerde boerderij in de omgeving van Brugge ... De Kinderen van Chronos - Pieter Aspe (1997) - BoekMeter.nl ... . Commissaris Van In komt... De kinderen van Chronos Voornaamste personages - Pieter Van In: Van In is de commissaris die het onderzoek leidt. Hij is getrouwd met substituut Hannelore Martens. Zijn onderzoekmethodes zijn niet altijd traditioneel en soms zelfs in strijd met de wet. Maar hij staat bekend als een goede speurder, en hij zet zich volledig in voor het onderzoek. Kinderen van Chronos. door Pieter Aspe. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat j ... Boekverslag Nederlands De kinderen van Chronos door Pieter ... ... . Kinderen van Chronos. door Pieter Aspe. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. De kinderen van Chronos. In de tuin van De Love, een gerestaureerde boerderij nabij Brugge, wordt een lijk ontdekt. Van In komt erachter dat De Love diende als lustoord voor prominente figuren. Hij komt op het spoor van een malafide, uiterst rechtse groepering die de bescherming geniet van de minister van buitenlandse zaken. Kronos werd jaarlijks neergemaaid in het korenveld, en om hem werd vervolgens gerouwd. Graves meldt dat het echter niet Kronos zelf was die jaarlijks werd geofferd, maar een van zijn kinderen, die zijn plaats innam; vandaar de mythe van de god die zijn eigen kinderen opeet. Rhea is volgens Graves een oude eikgodin. Saturnus (Cronus), de vader van Jupiter (), verslindt een van zijn kinderen - Peter Paul Rubens De Titaan neemt echter wraak.Hij castreert zijn vader en neemt de macht over. Uranus voorspelt zijn zoon nog wel dat hij ook ooit door een van zijn zonen van de troon gestoten zal worden. De kinderen van Chronos book. Read 75 reviews from the world's largest community for readers. Alles begint met de ontdekking van een lijk in de tuin van ... De jongs...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Aspe
DIMENSIE
3,62 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen van Chronos.pdf

OMSCHRIJVING

Een lijk wordt ontdekt in de tuin van De Love, een gerestaureerde boerderij in de omgeving van Brugge. Commissaris Van In komt erachter dat De Love destijds als lustoord fungeerde voor tal van prominente figuren.Meer boeken van Pieter Aspe.

Wil je het boek lezen?Kinderen van Chronos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Aspe. Lezen Kinderen van Chronos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN