Voorleesbijbel

Voorleesbijbel - Kenneth N. Taylor | Northernlights300.org

...voorlezen voor een bijzondere band tussen generaties en ondersteunt het de taalontwikkeling van kinderen ... Voorleesbijbel - YouTube ... . Op Bijbel Online lees je de Bijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling. Hier vind je inleidingen op de Bijbelboeken, thema's en studies met extra uitleg. De HSV Bijbel voorgelezen en als MP3 of Podcast downloaden. Geloof komt door het horen van het Woord! De Herziene Staten Vertaling letterlijk ingesproken. Het geeft voldoening te kunnen melden dat de Statenvertaling luisterbijbel compleet is met het voltooi ... Mijn Peuterbijbel | Voor kinderen van 1,5 - 4 jaar ... ... . Het geeft voldoening te kunnen melden dat de Statenvertaling luisterbijbel compleet is met het voltooien van het boek Ezechiël. Dit project zijn we gestart in april 2016, terwijl we geen idee hadden waar we aan begonnen, hoeveel tijd het zou nemen enz. debijbel.nl is onlangs vernieuwd en al gauw kwamen er verzoeken om het kopiëren van bijbelteksten te vergemakkelijken. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat er een speciale knop is toegevoegd aan de website die het mogelijk maakt teksten zo te kop...

INFORMATIE

AUTEUR
Kenneth N. Taylor
DIMENSIE
11,44 MB
BESTANDSNAAM
Voorleesbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Meer dan 120 bijbelse verhalen, allemaal met schitterende kleurenillustraties. Eenvoudig geschreven, trouw aan de oorspronkelijke tekst. De voorleesbijbel is uitermate geschikt voor de gelegenheden dat ouders en kinderen samen zijn: na het eten, voor het slapen gaan... Maar dat niet alleen! Kinderen zullen ook zelf de verhalen willen lezen, de illustraties bekijken en de vragen beantwoorden.

Wil je het boek lezen?Voorleesbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenneth N. Taylor. Lezen Voorleesbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN