Radio Buisdorp

Radio Buisdorp - Martin de Jong | Northernlights300.org

...programma te missen en om er de volgende dag op de werkvloer over mee te kunnen praten ... Radio Zuidrand - Nieuws uit de Antwerpse Zuidrand ... ... . Daarnaast was er op Radio West het door gastpresentatoren gemaakte Hot Talk, dat in de jaren 2005-2008 acht keer in het teken stond van Buisdorp. Wij zijn een jong fris radio station wat ervan geniet om leuke radio shows te maken voor luisteraars. Opgericht in 2016 . Er is een hoop besproken voor we dit station op gingen zetten maar we waren er toch wel heel snel over uit , Radio buisdorp | ISBN 9789462541917 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wie kent ze niet uit eigen ervaring: die onverget ... Radio buisdorp - Martin de Jong - (ISBN: 9789462541917 ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wie kent ze niet uit eigen ervaring: die onvergetelijke avonden waarop je aan het toestel gekluisterd zat om maar niets van het programma te missen en om er de volgende dag op de werkvloer over mee te kunnen praten. Daarnaast was er op Radio West het door gastpresentatoren gemaakte Hot Talk, dat in de jaren 2005-2008 acht keer in het teken stond van Buisdorp. Twee uur durende rechtstreekse ... De populairste radiozenders uit België op één pagina. Luister hier nu snel en makkelijk online radio! Vergroot je luisterervaring met Digital Radio NL. Altijd en overal jouw favoriete radiozenders digitaal in de ether. Luisteren in heel Nederland Online radio luisteren naar Radio 10 Lovesongs en andere Nederlandse radiozenders met o.a. Radio 538, Qmusic en Sky Radio. Aangeboden door Radio FM. Radio Stad - Radio Stad is een multimediaal jongerenmerk dat zich richt op jonge stedelingen met een nadruk op Groot Antwerpen. Het merk staat in direct contact met haar doelgroep doordat deze tevens de medewerkers zijn van Radio Stad; jong en stads.Muziek is de... Dé nummer 1 in radio luisteren! Klik en luister direct live naar je favoriete radiostations. Beluister ...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin de Jong
DIMENSIE
4,10 MB
BESTANDSNAAM
Radio Buisdorp.pdf

OMSCHRIJVING

Wie kent ze niet uit eigen ervaring: die onvergetelijke avonden waarop je aan het toestel gekluisterd zat om maar niets van het programma te missen en om er de volgende dag op de werkvloer over mee te kunnen praten. Daarnaast was er op Radio West het door gastpresentatoren gemaakte Hot Talk, dat in de jaren 2005-2008 acht keer in het teken stond van Buisdorp. Twee uur durende rechtstreekse uitzendingen met sketches en monologen, gelardeerd met bijzondere muziek, en gasten als de amuseur Arie Wietzen, burgemeester Noten, het Afrikaanse medium professor Bomba, achterbuurtschrijver Gerrit Revers en vader Balthazar, de bisschop van Buisdorp. Radio Buisdorp bevat de scripts van alle uitzendingen: de leukste radio die je ooit las!Reacties op eerder verschenen werk van Martin de Jong:''De non-conformistische auteur beheerst alle registers van de humor: absurdisme, ironie, satire, verbale slapstick, intelligent zeuren.'' (NBD Biblion)''Duizend korte columns is een heel sterk, vlotlezend boek, waar je lekker lang over doet, omdat je sommige columns minstens twee keer wil lezen, niet alleen vanwege hun inhoud maar ook omdat ze zo mooi geschreven zijn.'' (André Oyen, Iedereen Leest)

Wil je het boek lezen?Radio Buisdorp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin de Jong. Lezen Radio Buisdorp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN