Een zondagsman

Een zondagsman - Daan Heerma van Voss | Northernlights300.org

...bij uitgeverij Atlas.De reacties zijn tot op heden positief ... Bureau ISBN - Een zondagsman ... .Filmpjes van de presentatie zijn hier te zien. Pers over Een zondagsman:. Adriaan van Dis: 'Daan Heerma van Voss heeft een groot talent voor medeleven. Een roman waarin de spanning langzaam wordt opgebouwd, mede door die geheimzinnige beginzin. Vele malen wordt er namelijk naar die val verwezen zonder dat de lezer nog precies weet wat er is gebeurd. Wie is er gevallen? Wat waren de gevolgen? Gedoseerd schu ... Daan Heerma van Voss - Wikipedia ... . Wie is er gevallen? Wat waren de gevolgen? Gedoseerd schuift Heerma van Voss in Een zondagsman de lezer informatie toe. De Zondagsman is heel goed geschreven, prachtige sfeertekeningen, je ruikt het ziekenhuis, je hoort de Van Bommels. En inderdaad heel knap om je zo in te leven in een al wat oudere man. Een aantal verhaallijnen blijven liggen, zeker één ervan is erg interessant, deze had ik graag uitgewerkt gezien. Interessant ei...

INFORMATIE

AUTEUR
Daan Heerma van Voss
DIMENSIE
4,75 MB
BESTANDSNAAM
Een zondagsman.pdf

OMSCHRIJVING

'Ellens machines piepen ook, maar anders. Regelmatig, en zacht. Geen piepjes om de aandacht te trekken zoals die uit de kamer hiernaast, maar meer kleine geheugensteuntjes, om ons erop te wijzen dat ze nog steeds leeft.' Sinds zijn vrouw in coma ligt en zijn carrière nagenoeg ten einde is, wordt Oscar van Bohemen, ooit net als zijn vader een gevierd psychiater, geconfronteerd met vragen waar hij nooit eerder over na heeft hoeven denken. Zo blijkt hij eigenlijk maar weinig te weten van zijn echtgenote, en moet hij leren om naast zijn huis ook zijn dagelijkse leven met stiefdochter Sophie te delen. En dat alles in een wereld die zich steeds minder van hem aan lijkt te trekken. Gevangen tussen patiënt, stiefdochter en vrouw, onderzoekt Oscar het verleden van zijn echtgenote en vindt hij in de sportschool zijn "kwijtgeraakte' lichaam terug. En juist wanneer hij in het ziekenhuis op het punt staat definitief afscheid te nemen van zijn vrouw, moet Oscar nog één keer heden en verleden met elkaar zien te verbinden. Met een ongekend inlevingsvermogen en een verrassend gevoel voor humor beschrijft Daan Heerma van Voss een man van middelbare leeftijd die van het leven steeds weer iets anders krijgt dan hij in gedachten had.

Wil je het boek lezen?Een zondagsman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daan Heerma van Voss. Lezen Een zondagsman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN