Disruptive selling

Disruptive selling - Patrick Maes | Northernlights300.org

...ealiteit van vandaag. Disruptive Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity ... Disruptive selling - what it is, and why it's crucial! ... . Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. Disruptive selling - what it is, and why it's crucial! Published ... leaning on their organisation's experience to provide "disruptive insights" to show buyers there's a better way they can run ... Disruptive selling [boekrecensie] 16 nov 2016 | Boekentips , Commerciele slagkracht Toen ik mijn carrière als trainer en spreker o ... Disruptive Selling™ - what it is, why it works, how to ... ... ... Disruptive selling [boekrecensie] 16 nov 2016 | Boekentips , Commerciele slagkracht Toen ik mijn carrière als trainer en spreker over onderscheidend verkopen begon - we spreken: begin deze eeuw - lag de focus sterk op het verkondigen van USP's, een strak verkoopverhaal en glanzende marketingbrochures. Disruptive Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity. Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. Disruptive Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity. Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. Masterclass Disruptive Selling. De wereld verandert snel. Disruptieve businessmodellen vliegen ons om de oren. Wil je vandaag marktleider worden, zijn én blijven? Dan pas je jouw traditionele verkooptechnieken best grondig aan. Disruptive Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity. Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. U bent het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Maes
DIMENSIE
10,1 MB
BESTANDSNAAM
Disruptive selling.pdf

OMSCHRIJVING

Slimme verkopers gaan voor een aanpak op maat De tijd van de klassieke salesforce is voorbij. Klanten leven mobiel en online en willen op maat benaderd worden. Steeds meer bedrijven matchen op een disruptieve manier vraag en aanbod. Traditionele verkoop, met salesteams en salesmanagers, wordt de uitzondering. Daarom moeten de taken van sales, marketing en customer service hertekend worden. Marketing automation en moderne CRM-tools zijn daarbij noodzakelijk om te kunnen overleven. Disruptive Selling helpt bedrijven bij de transformatie naar het nieuwe tijdperk van sales en customer centricity. Dit is een boek voor directieteams, managers en ondernemers. U heeft een wit blad nodig: een nieuwe start om mee te zijn met de salesrealiteit van vandaag. U bent het de klant en uzelf verschuldigd. There is no excuse for being boring.

Wil je het boek lezen?Disruptive selling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Maes. Lezen Disruptive selling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN