Alles is hier geheim

Alles is hier geheim - Marielys Roos | Northernlights300.org

...endaal over het slagveld van de lokale politiek ... Alles is hier geheim, Marielys Roos - Ebook ... ... . Prijs: € 9,99: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. 'Alles is hier geheim' is interessant voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in de lokale politiek. Zelf zegt zij: "Met dit boek wil ik de valkuilen van de lokale politiek schetsen en de machteloosheid van burgers wier rechten dreigen te worden vermorzeld door de overheid. Bestel Alles is hier geheim van Marielys Roos ... Alles is hier geheim eBook door Marielys Roos ... ... . Bestel Alles is hier geheim van Marielys Roos. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Fragment uit Alles is hier geheim van Marielys Roos. Lokale lantaarnpalen december 2013 'Hoe kan je dat doen? Wij hadden een afspraak. Ik was hier al bang voor! Jij zou helemaal niet in de politiek gaan. Als je straks toch in die gemeenteraad komt, besef dan goed dat ik zo de tuin uit ren, over het hekje spring en dan verdwijn ik in dat bos ... Alles is hier geheim Een raadslid uit Bloemendaal over het slagveld van de lokale politiek Marielys Roos. In 2014 verovert Marielys Roos met voorkeursstemmen onverwacht een plek in de gemeenteraad van Bloemendaal. De politieke arena in het chique duindorp is gespannen. Als de bevlogen Roos het in een ... Alles is hier geheim. Een raadslid uit Bloemendaal over het slagveld van de lokale politiek. Auteur(s) Marielys Roos. NUR code(s) 740 Mens en maatschappij algemeen Imprint(s) Balans, Uitgeverij Uitgever(s) Balans, Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 24/01/2018 NSTC 500118284. 'Alles is hier geheim' is interessant voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in de lokale politiek. Zelf zegt zij: "Met dit boek wil ik de valkuilen van de lokale politiek schetsen en de machteloosheid van burgers wier rechten dreigen te worden vermorzeld door de overheid. Alles is hier geheim | ISBN 9789460037627 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Alles is hier geheim. Een verontrustende doofpotcultuur. Hoogoplopende frustraties, huilpar...

INFORMATIE

AUTEUR
Marielys Roos
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Alles is hier geheim.pdf

OMSCHRIJVING

Een verontrustende doofpotcultuur. Hoogoplopende frustraties, huilpartijen, raadsleden die elkaar naar het leven staan, een college dat geheime besluiten neemt in geheime vergaderingen en compromitterende informatie laat verdwijnen, telefoongesprekken met inwoners die stiekem worden opgenomen, huisadvocaten die liegen voor de rechter. Het is in Bloemendaal allemaal aan de orde van de dag. Tal van burgemeesters, wethouders en raadsleden zijn de afgelopen jaren dan ook gekomen en weer vertrokken. Als Marielys Roos begin 2014 dankzij voorkeursstemmen in de raad terechtkomt en het in een langslepende onroerend goedzaak tegen het officiële gemeentestandpunt in opneemt voor een aantal inwoners, zijn de gevolgen aanzienlijk. De burgemeester doet aangifte tegen haar, wegens het 'lekken' van geheime informatie. Een misdrijf. Roos wordt veroordeeld en heeft sindsdien een strafblad. In het beroep dat zij aantekende, lijkt het gemeentebestuur opnieuw ontlastend bewijsmateriaal achter te houden. Hoe integer zijn ambtenaren, bestuurders en politici eigenlijk? Wat kan een burgemeester betekenen als hoeder van die integriteit? En wat zijn de gevolgen van slecht bestuur? De situatie in Bloemendaal is extreem, maar tegelijk exemplarisch voor veel gemeenten in Nederland. Dit is des te zorgwekkender nu de taken van gemeenten steeds verder worden uitgebreid. Roos maakte de gang van zaken als raadslid van dichtbij mee en schetst een openhartig, ontluisterend en beklemmend beeld van de enige bestuurslaag waarop de burger direct invloed kan uitoefenen: het gemeentebestuur.

Wil je het boek lezen?Alles is hier geheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marielys Roos. Lezen Alles is hier geheim Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN