Lichtstralen uit het Woord 2017

Lichtstralen uit het Woord 2017 - none | Northernlights300.org

... of als evangelisatiemiddel. Voorop elke kalenderpagina staat een leesrooster en een overdenking ... Dit zijn de irritantste woorden van 2017 | Binnenland | AD.nl ... . Lichtstralen uit het Woord geeft naast een centrale tekst twee bijbelgedeelten aan om te lezen. Elke dag een tekst uit het Nieuwe en het Oude Testament. Daarnaast een fragment op de linkerpagina uit een boek ter opbouw, of dat tot nadenken stemt. Het is mij alleen niet altijd duidelijk in welk verband dit staat met de dagtekst. Kleine dikke pocket. Lichtstralen uit het woord / 2010 (Paperback). Elke dag een stukje uit de ... Lichtstralen uit het Woord 2018 - Boekhandel Douwes ... . Kleine dikke pocket. Lichtstralen uit het woord / 2010 (Paperback). Elke dag een stukje uit de Bijbel lezen. Het leesrooster - voorop elk kalenderblaadje gedrukt - helpt u... Lichtstralen uit het Woord / 2012 (Paperback). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Lichtstralen gaan altijd in een rechte lijn. Maar je kunt ze ook laten afbuigen: als een lichtstraal bijvoorbeeld tegen een spiegel komt, komt er een hoek in de straal. Dat komt doordat het licht wordt weerkaatst door de spiegel. Vanuit de zaklamp komt het licht in de straal water. Het water laat een deel van het licht door. Dat licht gaat ... Lichtstralen uit het Woord is de evangelische dagkalender voor 2017 met aansprekende Bijbelse inhoud. Bruikbaar als dagboek, als handleiding bij stille tijd of als evangelisatiemiddel. Voorop elke kalenderpagina staat een leesrooster en een overdenking. De evangelische dagkalender voor 2015 met aansprekende bijbelse inhoud. Bruikbaar als dagboek, als handleiding bij stille tijd of als evangelisatiemiddel. Voor op elk kalenderblaadje staat een leesrooster en een overdenking. Op de achterkant staan pakkende korte verhalen, gedichten, citaten, mini-preekjes en zendingsgeschiedenissen. Met zon- en maantijden. Lichtstralen uit het Woord is voor ... Lichtstralen uit het woord 2017 . God op zijn woord vertrouwen . Even stilstaan . 365x liefdestalen . Ik geloof in jo...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Lichtstralen uit het Woord 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Lichtstralen uit het Woord is de evangelische dagkalender voor 2017 met aansprekende Bijbelse inhoud. Bruikbaar als dagboek, als handleiding bij stille tijd of als evangelisatiemiddel. Voorop elke kalenderpagina staat een leesrooster en een overdenking. Op de achterkant staan korte verhalen, gedichten, citaten en mini-preekjes. Met zon- en maanstanden. Lichtstralen uit het Woord is voor veel evangelische gezinnen al jarenlang een vast en gewaardeerd onderdeel van hun dag. Medewerkers aan deze uitgave zijn: G. Kramer, Brunssum; T. Lievers, Borne; H.P. Medema, Apeldoorn; S. Streuper, Dieren; B. Streuper, Schalkhaar; M. Verwaal, Duitsland; Ch. Van Wettum, Gorinchem; R. Vellekoop, Zoetermeer; J. van der Bijl, Zutphen; G. ten Haaken, Hilversum; M. Rutgers, Barneveld; F. van der Laan, Plettenberg; Y. Thomas, Ieper; R. Rozendal, Apeldoorn; M. Savert, Baarn; H. de Lange, Ommen; M. Thijsen, H. Arentsen, Apeldoorn.

Wil je het boek lezen?Lichtstralen uit het Woord 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Lichtstralen uit het Woord 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN