Het woord van God elke dag 2016

Het woord van God elke dag 2016 - Vincenzo Paglia | Northernlights300.org

...te begrijpen en trachten de weg naar zijn hart te openen voor Gods Woord ... Vincenzo Paglia: Het Woord van God elke dag 2020 ... . Het Woord van God elke dag biedt korte spirituele commentaren bij een lezing uit de bijbel, ter ondersteuning van de dagelijkse meditatie. Deze inleidingen helpen de lezer om de tekst beter te begrijpen en trachten de weg naar zijn hart te openen voor Gods Woord. Het Woord van God elke dag 2017 biedt korte spirituele commentaren bij een lezing uit de Bijbel, ter ondersteuning van de dagelijkse meditatie. Deze inleidingen helpen de lezer om de tekst beter te begrijpen en tra ... Het Woord van God elke dag 2020 - Sant' Egidio ... . Deze inleidingen helpen de lezer om de tekst beter te begrijpen en trachten zijn hart te openen voor Gods woord. Aanstaande zondag is het de Eerste Zondag van de Advent, voor katholieken het begin van het liturgische nieuwe jaar en van de spirituele voorbereidingsperiode op Kerstmis. Bij deze gelegenheid publiceert Sant'Egidio, in samenwerking met Uitgeverij Halewijn, het boek Het Woord van God elke dag 2020. Het Woord van God elke dag 2016 | ISBN 9789085283652 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Met Dagelijks Woord begint je dag goed! GRATIS een bijbeltekst in je mail of op je smartphone. NBV, NBG'51, HSV, BGT, Naardense, Statenvertaling of Willibrord Deze innerlijkheid verwerven we als wij in het ritme van ons leven dagelijks luisteren naar het woord van God. 'Het Woord van God elke dag 2019' biedt korte spirituele commentaren bij een lezing uit de Schrift, ter ondersteuning van de dagelijkse meditatie. Het Woord van God elke dag 2019 Vincenzo Paglia ISBN 9789085285106 Halewijn - Sant ... Op de kaft van dit boek staat de icoon van het Heilig Gelaat die in de kerk van Sant'Egidio in Rome wordt bewaard. Een kopie van deze icoon is te vind... Wat je het meest nodig hebt elke dag is iets van God te horen. Laat het Woord je raken. Wat blijft er hangen? Ontmoet de Auteur! 2½ minuten: Praten met...

INFORMATIE

AUTEUR
Vincenzo Paglia
DIMENSIE
12,39 MB
BESTANDSNAAM
Het woord van God elke dag 2016.pdf

OMSCHRIJVING

Mgr. Vincenzo Paglia is voorzitter van de Pauselijke Raad voor het Gezin en is al van in de beginjaren van de Gemeenschap van Sant+IBk-Egidio haar geestelijke raadsman. Zijn dagelijkse toelichtingen helpen deze gemeenschap dan ook te leven van Gods Woord in dienst van de armen en de vrede onder de volkeren.In dit boek biedt mgr. Paglia voor iedere dag van het Jubeljaar van de Barmhartigheid een commentaar bij een passage uit de Schrift. Je kan het mysterie van Gods liefde, dat het hart en de geschiedenis verandert, immers slechts begrijpen als je blijft luisteren naar zijn woord. Zo word je deel van een groot volk van gelovigen, dat als een spiritueel heiligdom zonder grenzen zijn gebed voor het heil en voor de vrede onder de volkeren tot God richt.

Wil je het boek lezen?Het woord van God elke dag 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vincenzo Paglia. Lezen Het woord van God elke dag 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN