Beter verkopen met NLP

Beter verkopen met NLP - Pat Hutchinson | Northernlights300.org

...appige vragen!. Hieronder staan de 283 meest interessante vragen die je maar kunt stellen ... Beter verkopen met NLP: MET DE KRACHT VAN NLP KUN JE ALLES ... ... . Beter overtuigen, presenteren, verkopen en coachen met behulp van beïnvloedend taalgebruik Mensen positief beïnvloeden door te communiceren vanuit hun eigen wereldmodel Meer uit je gesprekken halen met bijvoorbeeld klanten, werkgevers, collega's en in persoonlijke relaties Je leert situaties beter inschatten door goed waar te nemen. Je kunt effectief feedback geven waardoor je beter leert grenzen stellen. ... Maak NU k ... Beter verkopen met NLP - Frankwatching Boeken ... . Je kunt effectief feedback geven waardoor je beter leert grenzen stellen. ... Maak NU kennis met NLP en de trainers van NLP-NU. Na deze training weet jij of NLP ook iets voor jou zou kunnen betekenen. Meer informatie Waarom NLP? Van leiding geven, producten en diensten verkopen, hulpverlening tot werken aan persoonlijke groei: NLP is de sleutel om bewust beter te communiceren en op een positieve manier contact te krijgen met anderen. Je leert hoe je omgaat met emoties en wat de effecten zijn van jouw gedrag op het gedrag van anderen. En andersom. Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een model voor doelgerichte verandering, waarin de innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van bijzondere menselijke gevoelens centraal staan. NLP biedt technieken om het kooppatroon van mensen te doorgronden en op een overtuigende manier met klanten om te gaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Pat Hutchinson
DIMENSIE
6,55 MB
BESTANDSNAAM
Beter verkopen met NLP.pdf

OMSCHRIJVING

Of je nu meer vertrouwen wilt uitstralen, je verkooptechniek wilt bijschaven of een onwrikbaar zelfvertrouwen wilt opbouwen, NLP geeft je alle technieken om je resultaten te verbeteren, hoeveel of hoe weinig ervaring je ook hebt.NLP wordt al jaren gebruikt om verkopers en vertegenwoordigers over de hele wereld keer op keer te helpen hun communicatieve vaardigheden aan te scherpen en successen te boeken. Nu is het jouw beurt om de meest effectieve verkooptechniek op aarde te ontdekken.Je gaat leren hoe je: - vertrouwen, rapport en geloofwaardigheid opbouwt met al je klanten en prospects; - elke verkoopsituatie aankunt; - langdurige relaties ontwikkelt.Daarnaast leer je om een hindernis om te zetten in een kans, zodat je bij elke klant weer komt tot een situatie die voor iedereen voordelig is. Ben je klaar om verbaasd en verbazingwekkend te worden? Sla dan dit boek open en ontdek de kracht van NLP!

Wil je het boek lezen?Beter verkopen met NLP in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pat Hutchinson. Lezen Beter verkopen met NLP Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN