Douanememo 2013

Douanememo 2013 - M.R. Oudenaarden | Northernlights300.org

...nie DWU), dat per 1 mei 2016 in werking is getreden ... AI-07: Kantoren, 6e herziene druk 2013 - Sdu ... . Douanememo 2013: Amazon.es: M.R. Oudenaarden, E. Tulp, J. Zijlstra: Libros en idiomas extranjeros Het Douanememo bevat in kort bestek een overzicht van de binnen de Europese Unie geldende douanebepalingen. Het memo volgt daarbij de onderwerpvolgorde zoals gehanteerd in het Douanewetboek van de Unie (DWU), dat per 1 mei 2016 in werking is getreden. Aan de orde komen onder meer AEO, bindende inlich ... bol.com | Douanememo 2013 | 9789012390583 | M.R ... ... . Aan de orde komen onder meer AEO, bindende inlichtingen, douanevertegenwoordiging, binnenbrengen van goederen, Unievervoer en gemeenschappelijk ... Scopri Douanememo 2013 di M.R. Oudenaarden, E. Tulp, J. Zijlstra: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Buy Douanememo 2013 01 by M.R. Oudenaarden, E. Tulp, J. Zijlstra (ISBN: 9789012390583) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In- en Uitvoer Douanememo Het Douanememo bevat in kort bestek een overzicht van de binnen de Europese Unie geldende douanebepalingen. Het memo volgt daarbij de onderwerpvolgorde zoals gehanteerd in het nieuwe Douanewetboek van de Unie (DWU), dat per 1 mei 2016 in werking is getreden. Douanememo 2019 verschenen. Douanememo 2019 verschenen. 12 juni 2019. Boekbesprekingen. Onlangs is de nieuwe editie van het Douanememo verschenen. Het Douanememo 2019 bevat in kort bestek een overzicht van de binnen de Europese Unie geldende douanebepalingen. Een helder overzicht! In Douanememo 2018 komen de volgende zaken aan bod: - AEO, bindende inlichtingen, douanevertegenwoordiging, binnenbrengen van goederen, Unievervoer en gemeenschappelijk douanevervoer, douanewaarde, vrije zone, verschuldigde rechten en belastingen, vrijstellingen, bestuurlijke boetes en strafrechtelijke sancties, economische en landbouwregelingen en statistiek, en niet ... Boeken van J. Zijlstra lezen? Boeken van J. Zijlstra koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Ficale Cijfers 2013 In Fiscale Cijfers worden van elke belastingsoort de belangrijkste hoofdlijnen en laatste wijzigingen helder uiteengezet. Fiscale Cijfers bevat bovendien alle actuele fiscale cijfers (van het lopende jaar én de vier voorgaande jaren) die u nodig heeft voor de fiscale en financiële adviespraktijk. Het Douanememo bevat in kort bestek een overzicht van de binnen de Europese Unie geldende douanebepalingen. Het memo volgt daarbij de onderwerpvolgorde zoals gehanteerd in het Douanewetboek van de Unie (DWU), dat per 1 mei 2016 in werking is getreden. Aan de orde komen onder meer AEO, binde...

INFORMATIE

AUTEUR
M.R. Oudenaarden
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
Douanememo 2013.pdf

OMSCHRIJVING

Het Douanememo 2013 bevat in kort bestek een overzicht van de binnen de Europese Unie geldende douanebepalingen. Aan de orde komen onder meer de douaneformaliteiten met betrekking tot de binnenkomst van goederen op het douanegebied van de Europese Unie, de diverse douanetechnische bestemmingen die aan goederen gegeven kunnen worden, zoals in het vrije verkeer brengen, veredeling, douanevervoer en opslag, de uitvoer van goederen, de verschuldigde rechten en belastingen, de vrijstellingen en de niet-fiscale regelingen. Tevens wordt in hoofdlijnen ingegaan op de heffing van omzetbelasting en accijns in het verkeer tussen de lidstaten van de Europese Unie, de zogenoemde intracommunautaire transacties. Daarnaast worden de kernpunten van de niet-fiscale maatregelen vermeld. Ten slotte bevat het memo veel informatie (namen, adressen, telefoonnummers, enz.) met betrekking tot het Ministerie van Financiën, de Belastingdienst en andere relevante instanties.

Wil je het boek lezen?Douanememo 2013 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.R. Oudenaarden. Lezen Douanememo 2013 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN