Dat ik van binnen brand

Dat ik van binnen brand - Jan Campert | Northernlights300.org

...het verergert mijn klachten, maar ik heb het idee dat het mij ook nog eens vreselijk moe ... Dat ik van binnen brand | Boek.be ... ... Dat ik van binnen brand is een door Campert-biograaf Hans Renders gekozen en ingeleide bloemlezing uit het werk van Jan Campert, waarin een nieuwe keuze van zijn beste gedichten is opgenomen. De bundel bevat niet alleen beroemde gedichten als 'De Achttien Dooden' en 'Rebel, mijn hart', maar toont ook ongebundelde poëzie uit nu vergeten tijdschriften en diverse nooit eerder gepubliceerde ... Dat ik van binnen brand is een zeer mooie en ontroerende bundel, die recht doet aan h ... Bureau ISBN - Dat ik van binnen brand ... ... Dat ik van binnen brand is een zeer mooie en ontroerende bundel, die recht doet aan het werk en de persoon van Jan Campert, en na jaren zijn poëzie opnieuw levend en toegankelijk maakt voor een nieuw lezerspubliek. TIEL - In een rieten kap van een woning aan de Burgemeester Meslaan in Tiel is woensdag even na 16.30 uur brand uitgebroken. Een brandweerteam dat gespecialiseerd is in rietkapbranden is onderweg ... Dat ik van binnen brand, ik ben de eerste niet. Non sum qualis eram bonae sub regno Cynarae Horatius I Dat ik van binnen brand, ik ben de eerste niet; dat mij dit vuur verslindt, de laatste zal 'k niet zijn; dat mij de slaap niet vindt voordat door het gordijn de grauwe ochtend sluipt - 't is duizendmaal geschied. Hoi, ik heb het ook, dat branderige gevoel van binnen over m'n lijf. Ik heb drie maanden geleden een operatie aan de schouder ondergaan en dat gevoel is vanaf toen ontstaan. Ik heb een zenuw uitval gehad in de hele arm en schouder, dat is licht aan het herstellen maar krijg dat nu ook in de linkerarm een beetje. Dat ik van binnen brand is een door Campert-biograaf Hans Renders gekozen en ingeleide bloemlezing uit het werk van...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Campert
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Dat ik van binnen brand.pdf

OMSCHRIJVING

Dat ik van binnen brand is een door Campert-biograaf Hans Renders gekozen en ingeleide bloemlezing uit het werk van Jan Campert, waarin een nieuwe keuze van zijn beste gedichten is opgenomen. De bundel bevat niet alleen beroemde gedichten als 'De Achttien Dooden' en 'Rebel, mijn hart', maar toont ook ongebundelde poëzie uit nu vergeten tijdschriften en diverse nooit eerder gepubliceerde gedichten uit Camperts nalatenschap. Dat ik van binnen brand is een zeer mooie en ontroerende bundel, die recht doet aan het werk en de persoon van Jan Campert, en na jaren zijn poëzie opnieuw levend en toegankelijk maakt voor een nieuw lezerspubliek.

Wil je het boek lezen?Dat ik van binnen brand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Campert. Lezen Dat ik van binnen brand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN