Insectenrijk

Insectenrijk - Aglaia Bouma | Northernlights300.org

... ze niet alleen met een grote kennis van zaken, maar ook met aanstekelijke humor ... Aglaia Bouma Insectenrijk Recensie - Alles over boeken en ... ... . Insectenrijk, een schatkamer vol wonderlijke wezens. Prachtige plaatjes van alles wat kruipt en kroelt in alle prachtige denkbare kleuren. Dit boek laat je alle schoonheid van de insectenwereld zien. Een prachtige boek wat zeer goed past bij het thema Insecten of Natuur. Er wordt flink gehersenspoeld in het insectenrijk Een lieveheersbeestje met de cocon van de de wesp Dinocampus coccinellae. Beeld imageselect. Parasieten kunnen niet alleen het lichaam van hun ... Insec ... Insectenrijk - Susie Brooks - (ISBN: 9789059567481) | De ... ... . Beeld imageselect. Parasieten kunnen niet alleen het lichaam van hun ... Insectenrijk (e-book) Het grootse leven van kleine beestjes. Aglaia Bouma. Productomschrijving. Dertig jaar geleden overleefde Aglaia Bouma ternauwernood een steek van een Europese hoornaar, een grote wespensoort. Ze belandde in hetziekenhuis en omdat ze meteen goed behandeld werd hield ze er gelukkig niets aan over. In Insectenrijk beschrijft Aglaia Bouma alles waarvan je niet wist dat je het altijd al wilde weten over insecten en dat doet ze niet alleen met een grote kennis van zaken, maar ook met aanstekelijke humor....

INFORMATIE

AUTEUR
Aglaia Bouma
DIMENSIE
10,22 MB
BESTANDSNAAM
Insectenrijk.pdf

OMSCHRIJVING

Dertig jaar geleden overleefde Aglaia Bouma ternauwernood een steek van een Europese hoornaar, een grote wespensoort. Ze belandde in hetziekenhuis en omdat ze meteen goed behandeld werd hield ze er gelukkig niets aan over. Op een fobie voor insecten na. Nu is kennis het beste wapen tegen angst, en daarom besloot Aglaia zich grondig te gaan verdiepen in insecten. Zo veranderde haar fobie in een gepassioneerde fascinatie. In Insectenrijk beschrijft Aglaia Bouma alles waarvan je niet wist dat je het altijd al wilde weten over insecten en dat doet ze niet alleen met een grote kennis van zaken, maar ook met aanstekelijke humor. Na het lezen van Insectenrijk weet je bijvoorbeeld dat er nachtvlinders voorkomen die sprekend op een gebroken takje lijken, dat veenmollen de akoestiek van holletjes in de bodem gebruiken om naar de vrouwtjes te zingen, dat oorwurmen zorgzame moeders kunnen zijn en dat springstaartjes elkaar dansend het hof maken.

Wil je het boek lezen?Insectenrijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aglaia Bouma. Lezen Insectenrijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN