Het zoutpad

Het zoutpad - Raynor Winn | Northernlights300.org

...ere vrijheid met beide handen aan.' Het moge duidelijk zijn: ik vond HET ZOUTPAD, (het debuut van een zeer getalenteerd schrijfster) een geweldig goed boek ... HET ZOUTPAD - Willems Wonderlijke Wandelingen ... . Ik kan alleen maar zeggen: koop het en lees het! ISBN 978 94 600 3940 9. Raynor Winn en haar man Moth raken binnen een paar dagen alles kwijt: ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en Moth blijkt een ernstige ziekte te hebben. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan de eeuwenoude South West Het zoutpad is een reisboek… maar dan anders. Dit keer geen boek over reisbloggers die de wereld 'doen', houden van luxe en comfort, opzoek zijn naar een 'thrill', vooral veel selfies nemen en nog ge ... Het zoutpad van Raynor Winn | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Dit keer geen boek over reisbloggers die de wereld 'doen', houden van luxe en comfort, opzoek zijn naar een 'thrill', vooral veel selfies nemen en nog geen vliegschaamte kennen. (Sorry lezers, dit moest er even uit…) Dakloos HET ZOUTPAD Geplaatst op 5 mei 2020 4 mei 2020 Auteur onderweg met Willem Categorieën boek, Engeland, Raynor Winn, wandelen, wanderlust Tags boeken, Engeland, Het Zoutpad, Raynor Winn, South West Coast Path, The Salt Path, Verenigd Koninkrijk, wandelen, wanderlust Na het verlies van hun huis en het nieuws dat haar man ernstig ziek is, besluit Raynor Winn de lange, verweerde, oeroude South West Coast Path te gaan lopen. De tocht verandert het leven van het stel. Het zoutpad is een inspirerend, openhartig en schitterend geschreven verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, als je alles bent kwijtgeraakt. Raynor Winn debuteerde met Het zoutpad. Zij woont en werkt in Cornwall. Over het boek. Het zoutpad is een combinatie van een reisverslag, natuurbeschrijvingen en de overpeinzingen van Rayner. Ze beschrijft het pad dat ze lopen, geeft soms informatie over de plekken waar ze langskomen, maar schrijft ook over haar verdriet en wanhoop bij de gedachte dat ze haar man zal verliezen aan een lange en slopende ziekte. Raynor Winn en haar man Moth raken binnen een paar dagen alles kwijt: ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en Moth blijkt een ernstige ziekte te hebben. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan de eeuwenoude South West 'Het zoutpad' door Raynor Winn - Onze prijs: €10,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis...

INFORMATIE

AUTEUR
Raynor Winn
DIMENSIE
8,38 MB
BESTANDSNAAM
Het zoutpad.pdf

OMSCHRIJVING

Na het verlies van hun huis en het nieuws dat haar man ernstig ziek is, besluit Raynor Winn de lange, verweerde, oeroude South West Coast Path te gaan lopen. De tocht verandert het leven van het stel.Raynor Winn en haar man Moth zijn al meer dan dertig jaar samen. Hun oude boerderij in Wales hebben ze in de loop der tijd steen voor steen opgeknapt en omgebouwd tot een goedlopende B&B. Dan raken ze binnen een paar dagen alles kwijt: ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en ze krijgen te horen dat Moth een ernstige ziekte heeft. Ze hebben niets meer over en nog maar weinig tijd. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan de eeuwenoude South West Coast Path lopen, weg van alles en iedereen. Het is een tocht van duizend kilometer langs de zuidkust van Engeland.Met twee rugzakken en een kleine tent beginnen ze hun wandeltocht door het oeroude, verweerde landschap van rotsen, kliffen, zee en lucht. En daar gebeurt het. Met elke stap, door iedere ontmoeting, en ondanks alle moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen, verandert hun tocht verder in een bijzondere ontdekkingsreis.Het zoutpad is een inspirerend, openhartig en schitterend geschreven verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, als je alles bent kwijtgeraakt.

Wil je het boek lezen?Het zoutpad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Raynor Winn. Lezen Het zoutpad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN